Ігровий набір Viga Toys Сортирування сміття (44504) Сортировка мусора

Код товару: 1107668
Під замовлення
657 Грн
  • Інформація по Viga Toys 44504
  • Виробник: Viga Toys
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Сортировка мусора
  • Код виробника: 44504
  • Короткий опис:

    сортирування сміття, стать - для хлопчиків і дівчаток, від 3 років, Матеріал - дерево

Опис Viga Toys Сортировка мусора

Дерев'яний ігровий набір від Viga Toys Сортування сміття - корисна забава для всієї родини! Продумана гра на тему збереження екології створена для дітей дошкільного віку від 3 років. Дерев'яна іграшка містить ящик із кришкою, прямокутну планку, 50 квадратних плиток, 2 гральні кубики, інструкцію.
Зіставлення, сортування, класифікація предметів, координація рук і очей - це ті корисні навички, які діти легко набувають із цією захопливою грою. Дерев'яна розвиваюча іграшка для освоєння повсякденного сортування відходів підвищує екологічну свідомість дітей. Це чудова розвиваюча іграшка для дому та навчальний набір для дитячих садків і початкової школи.
На 50 дерев'яних плитках зображені продукти харчування і предмети домашнього вжитку. Прямокутна дерев'яна коробка з 4 отворами в кришці також зручна для зберігання та перенесення комплекту. У наборі два гральні кубики з кольоровими точками для різних способів гри, а також інструкція з правилами.
Розберемо найпростіший спосіб грати. Над ящиком поставте планку із зображенням кольорових сміттєвих баків для різних відходів. У щілини коробки необхідно проштовхувати плитки з різними картинками. Їх сортують за логікою. Потім дістають із секцій ящика і звіряють: колір на звороті плитки повинен збігатися з кольором намальованого бака.
Можна грати одному гравцеві або в команді з друзями, є кілька способів. Також це хороша інтерактивна гра для батьків і дітей. Дерев'яний ігровий набір переміг на Tillywig 2020 Best Family Fun в номінації кращий продукт для сімейного дозвілля і спільної гри.

Характеристики Viga Toys Сортировка мусора

Матеріал дерево
Тип сортирування сміття
Стать для хлопчиків і дівчаток
Вікова група від 3 років