Пистолет виртуальной реальности AR-Glock gun ProLogix (NB-012AR)

Код товару: 873408
Немає в наявності
  • Інформація по ProLogix NB-012AR
  • Виробник: ProLogix
  • Гарантія: 1 міс.
  • Код виробника: NB-012AR

Опис Пистолет виртуальной реальности AR-Glock gun ProLogix (NB-012AR)

Пістолет віртуальної реальності AR-Glock gun ProLogix NB-012AR унікальний гаджет який дозволить об"єднати реальний світ і віртуальну реальність. Звичайні ігри на смартфоні хоч і захоплюючі, але через особливості ігрового процесу малорухливі що скажемо так не зовсім добре, а для дитини яка проводить багато часу граючись на смартфоні навіть шкідливо - AR-Glock gun ProLogix NB-012AR здатна кардинально змінити уявлення про мобільну гру перетворивши її на яскраву, захоплюючу і рухливу гру.

Гаджет по виду нагадує справжній пістолет, що ще більше підсилює враження в грі і вам дійсно доведеться натискати на спусковий гачок і цілиться в супротивника повертаючись урізнобіч так, як пістолет сприймає зміну положення і кут огляду змінюється з поворотом тіла гравця, а грати можна як в приміщенні так і на вулиці.
Синхронізація зі смартфоном здійснюється за допомогою інтерфейсу Bluetooth. Додаток для мобільного пристрою можна завантажити на Playmarket або Appstore залежно від моделі смартфона. Для гри потрібно завантажити по QR коду, що йде в комплекті з гаджетом додаток, а так само ігри і встановити їх на мобільний пристрій, а сам смартфон закріпити на гаджеті і потім синхронізувати пристрої за допомогою Bluetooth.
Пістолет виконаний з пластику високої якості і має ергономічну форму щоб виключити втому під час гри і підійде як дорослим так і дітям. Живлення гаджета здійснюється від двох батарей ААА.
AR-Glock gun ProLogix NB-012AR подарує масу яскравих вражень від захоплюючих шутерів і цей пристрій доповненої реальності робить відеогру по справжньому рухливою.

Характеристики Пистолет виртуальной реальности AR-Glock gun ProLogix (NB-012AR)

Основные характеристики
Тип Аксессуар виртуальной реальности
Назначение Для игр
Диагональ дисплея до 6.5"
Интерфейс Bluetooth
Питание 2хААА
Материал Пластик
Цвет Черно-синий
Требования к поддерживаемым мобильным устройствам обязательное наличие гироскопа в смартфоне