Ігровий набір KidKraft Ляльковий будиночок причіп Teeny House (65948)

Код товару: 1415901
Під замовлення
8289 Грн
  • Інформація по KidKraft 65948
  • Виробник: KidKraft
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Ляльковий будиночок причіп Teeny House
  • Код виробника: 65948
  • Короткий опис:

    лялькові будиночки, стать - для дівчаток, від 4 років, Матеріал - пластик, дерево, 106.5 см

Опис KidKraft Ляльковий будиночок причіп Teeny House

Ляльковий будиночок на колесах KidKraft 65948 «Teeny House» рекомендований виробником для ігор діточками від 3+ років. Це перший в своєму роді ляльковий будиночок з тягово-зчіпним пристроєм, яке працює з автомобілями для ляльок 30 см по типу Barbie або без автомобіля (автомобіль в набір не входить, а купується окремо !!!).

Графічний дизайн KidKraft 65948 «Teeny House» виконаний з усіх боків, що дозволить малюкам грати з будиночком, використовуючи його на всі 360 градусів. Рухливі колеса уможливлять переміщення будиночка по дитячій кімнаті. Незважаючи на менші розміри, грати в будинку на колесах можна з 30 см ляльками. На двох рівнях і в шести кімнатах компактно розташовуються 10 предметів меблів (в комплекті). Правдивості і цікавості забаві додасть те, що двері шафок відкриваються, тумбочки висуваються, кухонний стіл складається, на ліжко треба підійматися по сходах, а на другому поверсі є балкончик, де можна відпочити і погойдатися в кріслі-гойдалці. Меблі дітлахи можуть пересувати, виймати з будиночка і розташовувати на свій розсуд.

З ляльковим будиночком на колесах KidKraft 65948 «Teeny House» життя Ваших малюків і їх ляльок стане набагато веселіше і яскравіше, так як вони уявно зможуть відправиться в подорож в будь-який куточок світу! Для виробництва KidKraft 65948 використовувалося дерево, пластик, МДФ, плексиглас (органічне скло).

Перед початком використання необхідно зібрати будиночок (інструкція входить в комплект), а для більш швидких і простих вказівок по збірці можна завантажити безкоштовний додаток BILT з Apple App Store або Google Play.

Характеристики KidKraft Ляльковий будиночок причіп Teeny House

Тип лялькові будиночки
Стать для дівчаток
Вікова група від 4 років
Матеріал пластик
Висота ляльки 106.5 см
Розміри упаковки 80 х 50 х 15 см
Комплектація будиночок на колесах, меблі, побутова техніка