Ігровий набір KidKraft Ляльковий будиночок Sparkle Mansion Dollhouse (65826)

Код товару: 1415900
Під замовлення
15406 Грн
  • Інформація по KidKraft 65826
  • Виробник: KidKraft
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Ляльковий будиночок Sparkle Mansion Dollhouse
  • Код виробника: 65826
  • Короткий опис:

    лялькові будиночки, стать - для дівчаток, від 3 років, Матеріал - текстиль, пластик, дерево, 135 см

Опис KidKraft Ляльковий будиночок Sparkle Mansion Dollhouse

Sparkle Mansion Dollhouse від KidKraft — величезний і неймовірно розкішний ляльковий будинок стане найнезабутнішим подарунком у житті кожної дівчинки.

Так багато можливостей для ігор не дає жоден інший будиночок для ляльок KidKraft. Тут цілих 30 одиниць меблів, а також справжній ліфт, який зможе піднімати ляльок на другий поверх, і навіть басейн, щоб мешканці цього прекрасного особняка могли позасмагати на сонечку й покупатися в бірюзовій воді. Інтер'єр будинку дуже стильний і сучасний.

Зроблений з дерева, міцний і надійний, тому вашій доньці з подружками буде так добре гратися, не турбуючись, що будиночок може впасти від того, що його випадково хтось зачепить. Відповідає міжнародним стандартам якості.

Будиночок заввишки 135 см, всього чотири поверхи. У ньому зможуть жити ляльки заввишки до 30 см. Якщо вашому малятку вже виповнилося 3 рочки, можна сміливо купити ляльковий будинок йому в подарунок і давати з ним грати.

Все кімнати декоровані в білому, рожевому й чорному кольорі, що сподобається й шанувальницям ляльок Барбі, і прихильницям мультсеріалу Monster High. Всі меблі в будиночку зроблені дуже майстерно, а синтезатор грає, як справжнісінький. Навіть лампа світить насправді.

Характеристики KidKraft Ляльковий будиночок Sparkle Mansion Dollhouse

Тип лялькові будиночки
Стать для дівчаток
Вікова група від 3 років
Матеріал текстиль
Висота ляльки 135 см
Розміри упаковки 96 x 57 x 23 см
Комплектація будиночок, 30 барвистих предметів меблів