Ігровий набір Viga Toys Дерев'яні меблі для ляльок PolarB Кухня і їдальня (44038) Деревянная мебель для кукол PolarB Кухня и столова

Код товару: 1175008
Під замовлення
781 Грн
  • Інформація по Viga Toys 44038
  • Виробник: Viga Toys
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Деревянная мебель для кукол PolarB Кухня и столова
  • Код виробника: 44038
  • Короткий опис:

    дитяча кухня, меблі, Серія - PolarB, стать - для дівчаток, від 3 років, Матеріал - дерево

Опис Viga Toys Деревянная мебель для кукол PolarB Кухня и столова

Дерев'яні меблі для ляльок Viga Toys PolarB "Кухня і їдальня" стануть улюбленою іграшкою юної принцеси. Ігровий набір втілює в собі мрії сучасних дівчат від 3 років.
У цьому наборі для ляльок зібрано безліч стильних предметів для кухні та їдальні. Серед них холодильник, обідній стіл із 4 стільцями, кухонна робоча зона з плитою, духовкою, раковиною, витяжкою, ящиками для зберігання й навіть кавоваркою! Всього в комплекті 13 окремих деталей.

Така велика кількість кухонних аксесуарів розбурхує дитячу уяву, надихає фантазувати та придумувати найрізноманітніші рольові ігри. У них крихітка стежить за ладом на мінікухні, готує, пригощає гостей різними стравами та напоями. Така діяльність привчає дівчинку бути працьовитою і творчою, долучає до домашньої роботи.

Всі елементи кухонних меблів для ляльок Viga Toys PolarB стильні, елегантні, з яскравим сучасним дизайном. Вони виготовлені з гладко відшліфованої деревини високої якості, покриті безпечними для здоров'я фарбами, відповідають стандартам дитячих іграшок EN71 і ASTM.

Характеристики Viga Toys Деревянная мебель для кукол PolarB Кухня и столова

Тип меблі
Серія PolarB
Стать для дівчаток
Вікова група від 3 років
Матеріал дерево
Розміри упаковки 22 х 20 х 8 см
Комплектація холодильник, обідній стіл, 4 стільці, кухонна робоча зона з плитою, духовкою, раковиною, витяжкою, ящиками для зберігання й кавоваркою