Спецтехніка Bruder вантажівка MB Unimog 1:16 Жовтогарячий (02572) снегоуборочный автомобиль MB Unimog, М1:16

Код товару: 922450
Немає в наявності
  • Інформація по Bruder 02572
  • Виробник: Bruder
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: снегоуборочный автомобиль MB Unimog, М1:16
  • Код виробника: 02572
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 49x23x18 см.
  • Короткий опис:

    снігоприбиральний автомобіль, від 3 років, масштаб - 1:16, розміри - 47 x 16 x 19.5 см

Опис Bruder снегоуборочный автомобиль MB Unimog, М1:16

Спецтехніка Bruder снігоприбиральний автомобіль MB Unimog, М1: 16 (02572)

Модель справжньої снігоприбиральної машини. До переднього бамперу кріпиться  ківш для прибирання снігу. Положення ковша регулюється: вгору-вниз і вліво-вправо. Можна відкрити кришку кузова і насипати туди дрібний пісочок. Після підняття важеля на задній стінці кузова починає працювати спеціальний механізм - позаду машини при русі висипається пісочок.

Снігоприбиральна машина є однією з складних і цікавих іграшок. Незважаючи на назву, автомобілем легко користуватися влітку для гри в пісочниці. У контейнер можна насипати пісок, опустити розсипається механізм на підлогу і насолоджуватися грою. При русі снігоприбиральної машини пісок буде повільно розсипатися з розсипається пристрою. Передній відвал регулюється в декількох положеннях - вгору / вниз, вправо / вліво. Колеса прогумовані.

Всесвітньо відома компанія Bruder спеціалізується на виробництві іграшок. Штаб-квартира виробника знаходиться в Німеччині. Компанія випускає мініатюрні копії цієї спецтехніки: лісовози, пожежні машини, бетономішалки, комбайни. Створюються іграшки Брудер з екологічно чистого пластику, не виділяє шкідливих речовин. вони: здатні зацікавити будь-якого малюка старше трьох років; прищеплюють дітям любов до техніки; допомагають хлопчикам розвивати творче мислення і логіку. Втім, машинки Брудер до душі не лише маленьким хлопчикам. Ними охоче граються дівчатка, а ще дані вироби купують дорослі, колекціонують масштабні моделі техніки.

Функціональність, здатна дивувати. Іграшки Bruder унікальні завдяки своїй функціональності. Вони не просто схожі на справжні машини, а копіюють їх в дрібницях. У кожного іграшкового трактора або джипа відкриваються двері і капот, є рульове управління, рухливі дзеркала заднього виду. Пожежні машини «Брудер» обладнуються шлангами і ємностями для води, лісовози можуть перевозити мініатюрні пластикові дрова, а сівалки - сипати на землю насіння або пісок, успішно заміняє їх в іграх.

По суті, машини Брудер відрізняються від реальної техніки тільки невеликими розмірами і відсутністю робочого мотора. В іншому вони в точності відповідають своїм прототипам. На масштабних моделях техніки навіть є логотипи фірм, що випускають реальний спецтранспорт: Scania, MAN, John Deere. Бездоганна якість і доступна ціна. Для дітей іграшки Брудер є найкращим презентом на день народження, Новий рік і будь-який інший свято. Вирішивши машинки Брудер купити, ви ощасливите свого сина і подаруйте йому гарний настрій на цілий рік !. Для малюка Брудер машинки стануть предметом гордості, і він буде хвалитися ними перед друзями.

Характеристики Bruder снегоуборочный автомобиль MB Unimog, М1:16

Матеріал пластик
Тип снігоприбиральний автомобіль
Вікова група від 3 років
Масштаб 1:16
Розміри 47 x 16 x 19.5 см
Колір помаранчевий