Спецтехніка Dickie Toys Сміттєвоз з баком зі св. та зв.ефектами (3306001) Мусоровоз с баком со световыми и звуковыми эффекта

Код товару: 929193
Під замовлення
1042 Грн
  • Інформація по Dickie Toys 3306001
  • Виробник: Dickie Toys
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Мусоровоз с баком со световыми и звуковыми эффекта
  • Код виробника: 3306001
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 40x19x14 см.
  • Короткий опис:

    сміттєвоз, від 3 років, розміри - 39,5 х 14,5 х 19,5 см

Опис Dickie Toys Мусоровоз с баком со световыми и звуковыми эффекта

Спецтехніка DICKIE TOYS Сміттєвоз з баком зі світловими і звуковими ефектами (3306001)

Машинка Сміттєвоз з баком від Dickie Toys буде хорошим подарунком для хлопчиська, що любить придумувати різні історії.

Іграшка дозволить дітям влаштувати захоплюючу сюжетно-рольову гру і весело провести час. Вона також зможе допомогти залучити дитину до думки наскільки важлива чистота і переробка сміття для підтримки порядку і допомоги навколишньому середовищу.

До особливостей моделі можна віднести наявність світлових і звукових ефектів. Сміттєвий бак може рухатися вгору і вниз, що приверне увагу дитини до механіки і додасть ще більшої реалістичності грі.

Іграшки Dickie - це справжня скарбниця для маленького хлопчика, так як цей бренд представлений машинками-спецтранспортом.

Всі деталі, як і сама іграшка, повністю виготовлені з м'якого безпечного і міцного пластику, який, в свою чергу, не так то просто і зламати. Тому така іграшка прослужить дуже багато часу. Іграшки Dickie настільки реалістичні, що, часом, здається, що в руках ви тримаєте зменшену копію пожежної машини, сміттєвози, трактор з причепом, міський трамвай, залізничний потяг, а також морські види транспорту.

У багатьох моделях спецтранспорту є навіть справжня сирена, машина вміє блимати фарами, обертати колесами, відкриваються всі двері і вікна. В асортименті компанії також і радіокеровані моделі та інша дорожня інфраструктура, в тому числі, світлофори, оснащені спеціальні керованими кнопками, датчиками і ліхтариками.

Характеристики Dickie Toys Мусоровоз с баком со световыми и звуковыми эффекта

Тип сміттєвоз
Вікова група від 3 років
Розміри 39,5 х 14,5 х 19,5 см
Колір помаранчевий