Ігровий набір KidKraft Everyday Heroes Wooden Play Set (63239)

Код товару: 1415906
Під замовлення
9330 Грн
  • Інформація по KidKraft 63239
  • Виробник: KidKraft
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Everyday Heroes Wooden Play Set
  • Код виробника: 63239
  • Короткий опис:

    будиночок, стать - для хлопчиків, від 3 років, Матеріал - пластик, дерево, 97 х 65 х 37 см(розмір іграшки)

Опис KidKraft Everyday Heroes Wooden Play Set

Величезна триповерхова будівля має 12 кімнат.
Для сповіщення сигналу тривоги використовується дзвін на даху будівлі. Пожежна станція й поліційне управління об'єднані в одне ціле.

На першому поверсі розміщений гараж для транспорту, його двері вільно відчиняються й зачиняються. Пожежна машина й поліційний мотоцикл їздять із відповідним звуковим і візуальним супроводом.
Поруч із гаражем розміщений хол, де бригада збирається на виїзд. На другому поверсі розміщена туалетна кімната, у якій можна дати собі лад після важкої зміни й прийняти розслаблювальну ванну. Тут також міститься роздягальня із шафками, де персонал зберігає свої особисті речі. Поруч розміщена кухня, щоб рятувальники й поліцаї завжди могли підкріпитися смачною й корисною їжею.

Диспетчерська, необхідна для приймання викликів, розміщена на третьому поверсі.
Щоб відпочити в таких напружених обставинах, в управлінні передбачена кімната для відпочинку, де люди можуть розслабитися за переглядом телевізора.

Кожен пожежний і страж правопорядку мусить мати гарну фізичну форму, а щоб її підтримувати, в ігровому наборі KidKraft Everyday Heroes Wooden Play Set передбачений спортивний зал із біговою доріжкою.

Для того, щоб швидко зібратися на виклик, на станції зроблена пожежна драбина, що проходить через усі три поверхи й забезпечує швидкий спуск рятувальників. Прихильники рухливих видів спорту можуть пограти на баскетбольному майданчику, обладнаному нагорі. На даху розміщений вертолітний майданчик зі справжнім повітряним транспортом.

Меблі, що входять до комплекту набору, органічно доповнює барвисто промальований інтер'єр кімнат. Персонал станції складається з одного пожежного, одного поліцая і двох службових собак.

Характеристики KidKraft Everyday Heroes Wooden Play Set

Тип будиночок
Стать для хлопчиків
Вікова група від 3 років
Матеріал пластик
Висота ляльки 97 х 65 х 37 см(розмір іграшки)
Розміри упаковки 73 х 49 х 18 см
Комплектація 3 поверхи та 12 тематичних кімнат, вертоліт, пожежна машина та поліцейський мотоцикл, собака, пожежний стовп на 3 поверхи