Розвиваюча іграшка VTech Біп-біп Трактор (рос.мова) (80-127726) Бип-Бип Трактор (озвуч. рус. яз.)

Код товару: 1028790
Немає в наявності
  • Інформація по VTECH 80-127726
  • Виробник: VTECH
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Бип-Бип Трактор (озвуч. рус. яз.)
  • Код виробника: 80-127726
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 15x10x10 см.
  • Короткий опис:

    музичні, автомобиль, інтерактивні, техніка, від 1 року, координація руху, музичне сприйняття, тактильне сприйняття, увага, візуальне сприйняття, Колір - зелений

Опис VTECH Бип-Бип Трактор (озвуч. рус. яз.)

Розвивальна іграшка — Трактор із серії іграшок Біп-Біп Toot-Toot Drivers від бренда Vtech познайомить малюків із транспортним засобом і його функціями!

Унікальна серія розумних електронних транспортних засобів та ігрових наборів Біп-Біп Toot-Toot Drivers! Серія, яка завоювала серця дітей і батьків у всьому світі. Серія — володарка безлічі професійних міжнародних нагород! Іграшки та ігрові набори Біп-Біп Toot-Toot Drivers входять до списків бестселерів у всьому світі. Кожний транспортний засіб серії обладнаний технологією SmartPoint, яка розроблена компанією VTech, що дає змогу іграшкам програвати мелодії, пісеньки, вимовляти різні фрази та звуки, роблячи навчання й пізнання важливих навичок захопливими для дитини завдяки створенню творчої атмосфери гри. Серія містить різноманітні ігрові набори, що знайомлять дітей із різними транспортними засобами, професіями та правилами дорожнього руху.

В іграшці вбудована світлова кнопка, за допомогою якої можна активувати музику та звуки. Машинка відтворює тематичні веселі фрази та реалістичні звукові ефекти. Програє не менш ніж 3 пісеньки й 6 мелодій. Іграшка розширює словниковий запас, розвиває музичне сприйняття, навички моторики, уяву, допомагає розумінню причинно-наслідкових зв'язків. Дитині відкриваються величезні простори для творчості та рольових ігор. Серія Біп-Біп Toot-Toot Drivers від бренда Vtech — це навчальні електронні іграшки та ігрові набори, які подарують масу задоволення від навчання в процесі захопливої гри!

Рекомендовано для дітей від 1 року.

Характеристики VTECH Бип-Бип Трактор (озвуч. рус. яз.)

Тип техніка
Вікова група від 1 року
Категорія розвитку увага
Колір зелений
Матеріал пластик