ПЗ для роботи з текстом ABBYY Screenshot Reader (ESD) for personal use (SR11XW-FMPL-X)

Код товару: 968898
Немає в наявності
  • Інформація по ABBYY SR11XW-FMPL-X
  • Виробник: ABBYY
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Screenshot Reader (ESD) for personal use
  • Код виробника: SR11XW-FMPL-X
  • Короткий опис:

    Тип програми - створення знімків екрану, кількість ліцензій - 1, форма поставки - електронний ключ, платформа - MS Windows

Опис ABBYY Screenshot Reader (ESD) for personal use

ABBYY Screenshot Reader - проста і зручна програма для створення знімків будь-якій області екрану. Вона допоможе зберегти зображення всього екрану, вікна програми або виділеної вручну області. Ви можете використовувати ці зображення при підготовці презентацій або відправити їх по електронній пошті друзям або колегам.

При необхідності програма розпізнає текст з обраної області екрана і збереже його в редагований формат. Це зручно в разі, якщо текст не можна скопіювати звичайним чином, наприклад, в анімованих роликах, мультимедійних презентаціях, графічних зображеннях.

Основні можливості

  • Отримання знімка частині екрана, збереження і відправка по пошті
  • Відправлення скріншоту з повідомленням про помилку
  • Додавання зображення з екрану в презентацію або звіт

Сценарії використання

  • Додавання інформації до звіту
  • Збереження прайс-листів з веб-сайту в формат Excel
  • Вирізка шматка тексту з графічного файлу

Традиційно програми для створення знімків екрану надають можливості по збереженню вибраної області екрану комп'ютера, будь то програмне вікно, повідомлення про помилку або графік з презентації у вигляді зображення. Використовуючи ABBYY Screenshot Reader, можна не тільки створювати знімки необхідної області екрану, але і при необхідності розпізнати з нього текст і зберегти в редагований формат.

Створення знімків будь-якій області екрану

Програма допоможе легко і просто створювати знімки будь-якої області екрану комп'ютера, і ви можете використовувати ці зображення при підготовці презентацій, навчальних матеріалів, надсилання друзям або в службу технічної підтримки. Використовуючи функцію «Знімок екрану з відстрочкою», можна робити знімки з пятисекундной затримкою, наприклад, для створення знімка певного моменту з анімаційного ролика.

Розпізнавання тексту з виділеної області

Іноді при перегляді зображень, презентацій або PDF-файлів виникає необхідність скопіювати ту чи іншу фразу, але звичайним копіюванням це зробити не виходить. В результаті доводиться передруковувати інформацію вручну. Знайома ситуація?

Використовуючи ABBYY Screenshot Reader, ви зможете швидко створити знімок потрібної області з текстом і перетворити його в редагований формат. Далі ви можете вставити розпізнаний текст в документ, з яким працюєте, або зберегти в новий документ Microsoft Word і Excel. Програма розпізнає тексти на 188 мовах і підтримує 24 мови інтерфейсу.

Простий і зручний інтерфейс

Програма дуже проста у використанні. Від вас буде потрібно тільки вказати формат, в який ви хочете зберегти знімок екрана (у вигляді зображення або у формат документа), а потім виділити за допомогою курсору миші область екрану. Після цього знімок екрана або текст для подальшого редагування в вашому в розпорядженні! Для вашої зручності програму можна налаштувати таким чином, щоб вона завжди була під рукою і запускалася за одним натисканням миші з tray-меню.

Характеристики ABBYY Screenshot Reader (ESD) for personal use

Тип програми створення знімків екрану
Тип користувача комерційна організація
Кількість ліцензій 1
Тип ліцензії стандартна
Версія продукту Screenshot Reader
Платформа MS Windows
Форма поставки електронний ключ