Офісний додаток Microsoft Exchange Online Kiosk 1 Year Corporate (35a36b80_1Y)

Код товару: 873145
Немає в наявності
  • Інформація по Microsoft 35a36b80_1Y
  • Виробник: Microsoft
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Exchange Online Kiosk 1 Year Corporate
  • Код виробника: 35a36b80_1Y
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Продукт - Microsoft Exchange

Опис Microsoft Exchange Online Kiosk 1 Year Corporate


Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у виробництві програмного забезпечення, наданні послуг і розробці інтернет-технологій для персональних комп'ютерів і серверів.

Microsoft Exchange Online — це служба корпоративної електронної пошти, що володіє всіма можливостями сервера Microsoft Exchange Server.
Хмарний сервіс Microsoft Exchange Online надає співробітникам доступ до електронної пошти, календарів і контактів ПК, смартфони і web-браузери.
Всі дані електронної пошти зберігаються на серверах Microsoft, а власна служба, яка щодня обробляє мільйони повідомлень з усього світу і оперативно оновлюється з появою нових загроз, гарантує організаціям додатковий захист інформації від шкідливих програм і спаму.

Microsoft Exchange Online вимагає покупки окремої ліцензії на кожного користувача, який звертається до Exchange Online або пов'язаному з цим сервісом.

Microsoft Exchange Online Kiosk
Особливості підписки Microsoft Exchange Online Kiosk:
- Корпоративна електронна пошта та календарі – доступ до поштових скриньок об'ємом 2 Гб на кожного користувача.
- Доступ через web-інтерфейс для доступу через web-клієнт Outlook Web App передбачена розширене середовище на основі браузера, яке відповідає зовнішньому вигляду повнофункціонального клієнта Outlook і яким так зручно користуватися.
- Мобільність – доступ до своєї електронної пошти практично з будь-якого мобільного пристрою, включаючи Windows Phone, iPhone, Android і Blackberry.
- Безпека – посилений захист кожної поштової скриньки від шкідливих програм і спаму з допомогою Exchange Online Protection.

Характеристики Microsoft Exchange Online Kiosk 1 Year Corporate

Производитель Microsoft
Модель Exchange Online Kiosk 1 Year Corporate
Артикул 35a36b80_1Y
Продукт Microsoft Exchange
Назначение для коммерческих организаций
Тип лицензии подписка 1 год