Офісний додаток Microsoft Project Plan 5 1Year Corporate (d85c8762_1Y)

Код товару: 880798
Немає в наявності
  • Інформація по Microsoft d85c8762_1Y
  • Виробник: Microsoft
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Project Plan 5 1Year Corporate
  • Код виробника: d85c8762_1Y
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Продукт - Microsoft Project

Опис Microsoft Project Plan 5 1Year Corporate

Project Online Premium — це гнучке онлайн-рішення для управління портфелем проектів (PPM) і повсякденної роботи. Project Online Premium, що поставляється через Office 365 дозволяє організаціям швидко приступити до роботи завдяки потужним можливостям з управління проектами для планування і розподілу пріоритетів проектів та інвестицій портфеля проектів практично з будь-якого місця і з будь-якого пристрою. Project Online Premium може використовуватися адміністраторами, керівниками портфелів проектів і спостерігачами, керівниками проектів і ресурсів, керівниками груп і їх учасниками.
Основні можливостіСпрощення ІТ-інфраструктуриПрискорте групову роботу, застосовуючи новітні технології та галузеві стандарти для розподілу функцій проектного відділу та ІТ-функцій.
Інтеграція з Active DirectoryКерування обліковими даними і дозволами користувачів.
Адміністрування
  • Простота використання і управління. 
  • Можливість додавання і видалення користувачів за лічені хвилини.
  • Використання PowerShell для створення користувальницьких сценаріїв і автоматизації процесів.
ПідтримкаСкористайтеся планами цілодобової підтримки для розв'язання широкого спектра ІТ-проблем (підтримка надається без перерв та вихідних). У співтоваристві Microsoft в Інтернеті ви можете отримати відповіді на свої запитання, знайти довідкові матеріали і поспілкуватися з іншими користувачами Office 365.
Доступ звідки завгодноВи можете ефективно працювати практично з будь-якого пристрою, де б ви не знаходилися.
Управління роботоюВи можете легко управляти роботою і координувати спільну діяльність в групі, не маючи структури проекту, але маючи можливість отримати уявлення про виконувані завдання для цілей планування і створення звітів.
Управління запитамиОтримуйте уявлення про проекти, поточної діяльності та повсякденні завдання. Оптимізуйте запуск проекту та його виконання, застосовуючи відповідні функції управління і контролю.
Управління ресурсамиОтримуйте результати, використовуючи наявну робочу силу, і складайте плани на майбутнє для управління надлишком і нестачею ресурсів протягом усього періоду планування.
Управління розкладомДотримуйтесь строків реалізації проекту, використовуючи графік виконання і результатів для відстеження ходу реалізації та управління змінами.
Фінансове управлінняВбудуйте процеси фінансового управління і слідкуйте за ефективністю витрат, щоб не перевищити бюджет і забезпечити реалізацію прогнозованих переваг.
Управління часом і завданнямиВикористовуйте централізований єдиний підхід до обліку часу і управління завданнями.
Управління проблемами і ризикамиЗапобігайте та виявляйте потенційні проблеми та ризики, пов'язані з бізнесом або проектами, і знижуйте ймовірність їх появи.
Звіти і бізнес-аналітикаЗбирайте, класифікуйте, аналізуйте проектні дані і приймайте рішення на їх основі. Використовуйте засоби бізнес-аналітики для отримання чіткої картини того, що відбувається і в якості основи для прийняття рішень в процесі ефективного управління проектами, програмами і портфелями.
Управління програмамиРеалізуйте прогнозовані вигоди, пов'язані з програмою в цілому та її окремими проектами, і використовуйте додаткові переваги ефективної платформи інструментів для запуску і вибору програм.

Характеристики Microsoft Project Plan 5 1Year Corporate

Продукт Microsoft Project
Версія Office Project Online Premium
Назначение для комерційних організацій
Тип ліцензії підписка 1 рік