Гра Nintendo Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, картридж (1123685)

Код товару: 1585711
Під замовлення
1886 Грн
  • Інформація по Nintendo 1123685
  • Виробник: Nintendo
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, картридж
  • Код виробника: 1123685
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - Nintendo Switch, тип носія - картридж, кількість користувачів - одиночна, Warhorse Studios, вікове обмеження - 18+

Опис Nintendo Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, картридж

Kingdom Come: Deliverance — це сюжетна рольова гра з відкритим світом, яка занурює вас в епічну пригоду у Священній Римській імперії.

Богемія — розташований у самому серці Європи регіон, багатий на культуру, срібло та розлогі замки. Смерть улюбленого правителя, імператора Карла IV, занурила королівство в темні часи: війна, корупція та розбрат роздирають цю перлину Священної Римської імперії.

Один із синів Карла, Вацлав, успадкував корону. На відміну від свого батька, Вацлав — наївний, поблажливий до себе, неамбітний монарх. Його зведений брат і король Угорщини Сигізмунд Рудий Лис відчуває слабкість Вацлава. Імітуючи добру волю, Сигізмунд вирушає до Чехії та викрадає зведеного брата. Без короля на троні Сигізмунд може вільно грабувати Чехію і захоплювати її багатства.

Посеред цього хаосу ви — Генріх, син коваля. Ваше мирне життя руйнується, коли набіг найманців за наказом самого короля Сигізмунда спалює ваше село дотла. За гірко-солодким збігом обставин, ви — один з небагатьох, хто вижив у цій різанині.

Без домівки, сім'ї та майбутнього ви потрапляєте на службу до пана Радзіґа Кобили, який формує опір проти навали. Доля втягує вас у цей кривавий конфлікт і штовхає у вируючу громадянську війну, де ви допомагаєте боротися за майбутнє Богемії.

Характеристики Nintendo Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, картридж

Тип Екшн (Action)
Платформа Nintendo Switch
Тип носія картридж
Кількість користувачів одиночна
Розробник Warhorse Studios
Видавець Plaion
Серія ігор (приналежність до серії) Kingdom Come: Deliverance
Локалізація українська версія
Вікове обмеження 18+