Гра PC The Sims 4: Фитнес. Дополнение (sims4-fitness)

Код товару: 917816
Немає в наявності
  • Інформація по PC sims4-fitness
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: США
  • Модель: The Sims 4: Фитнес. Дополнение
  • Код виробника: sims4-fitness
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Симулятори (Simulator), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - мультиплеер, Maxis

Опис PC The Sims 4: Фитнес. Дополнение

Гра Maxis The Sims 4: Фітнес. Доповнення (sims4-fitness)

Ваші Сіми люблять стежити за фігурою і вести здоровий спосіб життя? У каталозі «The Sims 4: Фітнес» безліч спортивних речей і нові види фізичної активності - вашим сімам відразу захочеться показати, в якій вони відмінній формі!

Режим створення персонажа / будівництва. Крім двох геймплейних об'єктів, в каталозі є спортивний одяг та зачіски, а також 33 об'єкти в режимі будівництва. Детально розглянути всі предмети ви можете на відео нижче. На жаль з каталогом немає нової ділянки, але є заготовлені кімнати, які допоможуть вам в будівництві спортзалу.

Скалодром. Першим геймплейні об'єктом каталогу є скалодром, який стане новим тренажером в ваших спортзалах. Якщо ваш сим шукає випробувань, то даний об'єкт забезпечить його ними і допоможе набрати м'язову масу або скинути вагу. Згодом, підвищуючи досвід скелелазіння, ваші Сіми можуть спробувати пройти випробування, а також позмагатися один з одним і поставити рекорди.

Присутні п'ять видів випробувань, успішне проходження яких підбадьорить вашого Сіма. Нового навички скелелазіння немає, тому скалодром розвиває навик фітнесу, від якого і залежить успішність проходження випробувань. Якщо ж ви не любитель змагань, то ніхто вам не забороняє використовувати скалодром в якості звичайного тренажера.

Навушники-крапельки. Для меломанів з каталогом в гру додаються стильні навушники-крапельки, скористатися якими можна в будь-якому місці і в будь-який час, навіть не відволікаючись від розмови з іншим Сімом. Придбати їх можна за допомогою комп'ютера і там же вибрати потрібну вам забарвлення. Куплені навушники з'являться в багажі поточного персонажа. Скористатися ними можна або натиснувши на сіма, або на самі навушники в багажі. Навушники мають ті ж взаємодії, що і стереосистеми.

Інші нововведення. Якщо у вашого сіма немає часу і можливості відвідувати спортзал, то ви завжди можете займатися бодібілдінгом і танцями вдома перед телевізором - в цьому відмінно допоможуть нові відеоролики. Якщо ж ви вирішили попітніти в спортзалі на тренажерах, то для цього відмінно підійде нова музика, хоч і без окремої радіостанції. Ну і звичайно, з'явилися примхи, пов'язані з новими об'єктами.

Навіть якщо вам не цікава тема фітнесу, в каталозі ви знайдете безліч якісно зроблених предметів інтер'єру на природну тематику, які відмінно підійдуть для заміських будинків і задніх двориків, а також стильні зачіски в режимі створення персонажа. Трохи засмутило кількість тренувальних відео і випробувань на скеледромі. Крім того, ми виявили, що риса характеру ділянки «бадьорить вітерець» не впливає на нові інтерактивні об'єкти і не прискорює розвиток навички фітнесу.

Maxis Software - американська компанія з розробки комп'ютерних та відео- ігор, і є дочірньою компанією Electronic Arts. Найбільш успішним продуктом компанії, є серія SimCity - симулятори планування і будівництва міст. Maxis також є творцем найбільш продаваною комп'ютерною грою всіх часів - The Sims. Ці дві серії і їх продукти є найпопулярнішими і успішними в світі.

Засновниками Maxis вважаються Уїлл Райт і Джефф Браун. Всупереч поширеному міфу, назва компанії не було засновано на словах "six AM" ( "шостій ранку"), записані задом наперед. Швидше за все, назва було отримано з формули, запропонованої Джеффом Брауном: компанії комп'ютерних ігор повинні мати два склади назви і містити в собі букву "х".

Характеристики PC The Sims 4: Фитнес. Дополнение

Виробник PC
Модель The Sims 4: Фитнес. Дополнение
Артикул sims4-fitness
Тип Симулятори (Simulator)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Origin
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Maxis
Видавець в СНД / Україна Electronic Arts
Серія ігор (приналежність до серії) The Sims
Локалізація російська версія
Мінімальні системні вимоги Intel Core 2 Duo 1.8 ГГц
оперативна пам'ять 2 ГБ
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
NVIDIA GeForce 6600
ATI Radeon X1300
Intel GMA X4500
вільне місце на жорсткому диску 10 ГБ
Рекомендовані системні вимоги оперативная память 4 ГБ
Windows 7
Windows 8
Intel Core i5 2400
Windows 8.1
NVIDIA GeForce GTX 650
вільне місце на жорсткому диску 10 ГБ