Гра PC The Sims 4: Гламурный винтаж. Дополнение (sims4-vintazh)

Код товару: 917800
Немає в наявності
  • Інформація по PC sims4-vintazh
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: США
  • Модель: The Sims 4: Гламурный винтаж. Дополнение
  • Код виробника: sims4-vintazh
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Симулятори (Simulator), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - мультиплеер, Maxis

Опис PC The Sims 4: Гламурный винтаж. Дополнение

Гра Maxis The Sims 4: Гламурний вінтаж. Доповнення (sims4-vintazh)

Подаруйте сімам гламурне життя і новий елегантний зовнішній вигляд з «The Sims 4 Гламурний вінтаж - Каталог». Нарядите симов в приголомшливому вінтажному стилі і спробуйте різні види макіяжу за новим туалетним столиком. Обставте будинок сучасними меблями і найміть дворецького, який виконає будь-які побажання ваших симов.

Пора вашим персонажам пожити в розкоші з The Sims ™ 4 Гламурний вінтаж - Каталог. Одягніть персонажів в вінтажний одяг і аксесуари, а потім спробуйте нанести макіяж за туалетним столиком. Прикрасьте будинок свого персонажа химерними меблями і навіть найміть дворецького, який буде виконувати всі побажання.

Приголомшлива вінтажна мода. Нарядіть персонажів в одяг в стилі класики Голлівуду. Доповніть блискучими діамантовими прикрасами та виберіть чудові зачіски - задивлятися будуть все.

Новий туалетний столик. За туалетним столиком персонажі можуть чепуритися перед виходом у світ або тренуватися у стрільбі очима. Перетворюється персонажів з ніг до голови або швидко нанесіть макіяж, який буде триматися весь вечір.

Найміть особистого дворецького. Дзвінком дзвіночка викликайте особистого дворецького вашого персонажа. Він готує їжу, прибирає будинок, зустрічає гостей і виконує майже будь-яке прохання. Обов'язково хваліть дворецького, щоб він виконував доручення ще швидше, забезпечивши вам розкішне життя.

Цей каталог додасть в гру нові цікаві об'єкти, які перетворять будинку ваших симов в стилі золотого століття старого Голлівуду. А завдяки новому туалетному столику Сіми зможуть приділити час своїм зовнішнім виглядом і підправити макіяж - і навіть в редактор створення персонажа заходити не треба! Діти теж можуть грати з туалетним столиком, тільки результат буде не таким охайним. Коли Сіми закінчать приводити в порядок свій зовнішній вигляд, вони зможуть насолодитися напоєм з класичного глобуса-бару «Монте Віста 16 століття».

У цей каталог увійшли відмінні прикраси і вишукані предмети меблів, включаючи фантастичну лампу «Жираф», яка займе почесне місце в будинку будь-якого сіма. В каталог також увійшли приголомшливі шпалери з металевою поверхнею, що відбиває, і ми впевнені, що вони вам сподобаються!

І ще: ваші Сіми можуть жити розкошуючи, ні про що не турбуючись. «The Sims 4 Гламурний вінтаж - Каталог» додасть в гру дворецького, якого Сіми можуть найняти, якщо самі не хочуть займатися домашніми справами, такими як готування, прибирання, ремонт і садівництво. Якщо ж хтось із симов помітить, що дворецький відпочиває в робочий час, той навіть може зніяковіти. Тільки сильно його не лайте - він в помсту може що-небудь зламати ...

Maxis Software - американська компанія з розробки комп'ютерних та відео- ігор, і є дочірньою компанією Electronic Arts. Найбільш успішним продуктом компанії, є серія SimCity - симулятори планування і будівництва міст. Maxis також є творцем найбільш продаваною комп'ютерною грою всіх часів - The Sims. Ці дві серії і їх продукти є найпопулярнішими і успішними в світі. Крім них, Maxis також є творцями популярної гри Spore. Більшість продуктів Maxis засновані на моделювання, хоча жоден з них вважається традиційним моделюванням.

Характеристики PC The Sims 4: Гламурный винтаж. Дополнение

Виробник PC
Модель The Sims 4: Гламурный винтаж. Дополнение
Артикул sims4-vintazh
Тип Симулятори (Simulator)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Origin
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Maxis
Видавець в СНД / Україна Electronic Arts
Сайт видавця www.ea.com
Серія ігор (приналежність до серії) The Sims
Локалізація російська версія
Мінімальні системні вимоги Intel Core 2 Duo 1.8 ГГц \n оперативна пам'ять 2 ГБ \n Windows XP \n Windows Vista \n Windows 7 \n Windows 8 \n Windows 8.1 \n NVIDIA GeForce 6600 \n ATI Radeon X1300 \n Intel GMA X4500 \n вільне місце на жорсткому диску 10 ГБ
Рекомендовані системні вимоги Windows 7x64 \n Windows 8.1x64 \n оперативная память 4 ГБ \n Intel Core i5 2400 \n Windows 8 x64 \n NVIDIA GeForce GTX 650 \n вільне місце на жорсткому диску 10 ГБ