Гра Sony Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville [PS4, Russian s (1036480)

Код товару: 982116
Під замовлення
911 Грн
  • Інформація по SONY 1036480
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville [PS4,
  • Код виробника: 1036480
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 17x14x2 см.
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - мультиплеер, PopCap Games, вікове обмеження - 12+

Опис SONY Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville [PS4,

Ласкаво просимо в Нейборвіль, де життя йде своєю чергою. Між безмозкими і рослинами назріває новий божевільний конфлікт! Що ви зробите? Зберете урожай? Удобрити рослини? Задайте спеку на газоні в битві між рослинами і зомбі, в якій вам доведеться битися в найдальших куточках Нейборвіля.
Готуйте персонажів до битви
Приєднуйтесь до старої як світ битві між рослинами і зомбі, в якій на момент релізу вам будуть доступні 20 унікальних класів, включаючи клас для командної гри для кожної сторони. Підберіть персонажів кожного класу з унікальними здібностями для гри в одному з шести PvP-режимів, включаючи бойову арену, і отримаєте повні враження від бою.
Боріться в далеких куточках Нейборвіля
Напруга в регіоні зросла і вийшло за рамки Нейборвіля - в три зони вільного переміщення і один PvE-режим. Створіть загін з трьома друзями в Безтурботному парку і відбийте Неспокійний ліс, покотився гору і Центр міста Нейборвіля. Пора рости!
Грайте в будь-якому режимі
Об"єднуйте свої зусилля з іншими гравцями і грайте разом в будь-якому режимі на розділеному екрані*. Запросіть до 3 гравців в битву в жвавих зонах для вільного переміщення або влаштуйте гігантську приміську заварушку в мережевий багатокористувацької грі, яка вміщає до 24 гравців.

Характеристики SONY Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville [PS4,

Тип Екшн (Action)
Видавець Electronic Arts
Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник PopCap Games
Локалізація з російськими субтитрами
Вікове обмеження 12+