Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I

Код товару: 929404
Немає в наявності
  • Інформація по Intboard UT-TBI82I
  • Виробник: Intboard
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: UT-TBI82I
  • Вага: 25 кг.
  • Габарити: 186x138x10 см.
  • Короткий опис:

    82", 1695 х 1200 мм, н/д, метало-кераміка, USB, Windows Vista/10/7/8, Linux, Mac OS, інфрачервона оптична, 1755 х 1255 х 30 мм, інтерактивна дошка - 1 шт., маркери - 3 шт., телескопічна указка - 1 шт., ластик - 1шт., настінний монтаж - 1 шт., кабель USB 7,5 м - 1 шт. керівництво користувача - 1 шт., диск з програмним забезпеченням - 1 шт.

Опис Intboard UT-TBI82I

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82I — це інтерактивна дошка з новою оптичною технологією. В основі роботи оптичної технології лежить використання чотирьох цифрових інфрачервоних камер, що розташовані у кутах дошки, а не стрічка з інфрачервоними датчиками. Ця модель інтерактивної дошки характеризується швидким відгуком на торкання, що сприяє комфортній роботі на ній. Як і на всіх інтерактивних дошках Intboard, є можливість комфортно працювати одночасно чотирьом користувачам. Також користувачі можуть не заважаючи один одному виконувати усі існуючі операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об’єктів і так далі. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82I підтримує до 10 одночасних торкань. Керування здійснюється за допомогою пальців руки, маркером або будь яким непрозорим предметом, що дозволяє використовувати її в навчальних закладах для дітей з обмеженними можливостями. Комплектація данної моделі розширена. Вона включає: 3 маркери, 1 телескопічну указку, спеціальний ластик для стирания. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82I має керамічну поверхню білого кольору з можливистю писати сухостираємими маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проекціювання зображення з проектора. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82I проста в обслуговуванні, має високу точність та надійність. Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителю використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) під час роботи з дошкою. Досить просте обслуговування, найвища точність, одноразове калібрування і можливість використання дошки як традиційної сухостираємої для письма маркером. Plug&Play – технологія, на основі якої працює пристрій. Дослівно вона перекладається як «включай і працюй». На практиці це означає, що використовувати дошку можна відразу після підключення до проектора та комп’ютера.

Характеристики Intboard UT-TBI82I

Розміри полотна (ВxШ) 82"
Комплектація інтерактивна дошка - 1 шт., маркери - 3 шт., телескопічна указка - 1 шт., ластик - 1шт., настінний монтаж - 1 шт., кабель USB 7,5 м - 1 шт. керівництво користувача - 1 шт., диск з програмним забезпеченням - 1 шт.
Розміри робочої зони (ВxШ) 1695 х 1200 мм
Програмне забеспечення н/д
Тип полотна метало-кераміка
Інтерфейс USB
Операційна система Windows Vista/10/7/8, Linux, Mac OS
Технологія інфрачервона оптична
Габаритні розміри (ВxШxГ) 1755 х 1255 х 30 мм