Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92X UT-TL TBI92Х

Код товару: 1130478
Під замовлення
29627 Грн
  • Інформація по Intboard UT-TL TBI92Х
  • Виробник: Intboard
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: UT-TL TBI92Х
  • Вага: 30 кг.
  • Короткий опис:

    Интерактивная доска Intboard UT-TBI92X

Опис Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92X UT-TL TBI92Х

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X – це одна з кращих пропозицій широкоформатних дошок на ринку за ціною. В інтерактивній дошці INTBOARD UT-TBI92Х використовується інфрачервона технологія (IR), завдяки чому з нею комфортно може працювати одночасно кілька користувачів. Користувачі мають можливість не заважаючи один одному виконувати всі існуючі операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об’єктів і так далі. Інтерактивна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Управління здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дозволяє її використовувати в навчальних закладах для дітей з обмеженими можливостями.
Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителю використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) під час роботи з дошкою.

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X має матову керамічну зносостійку поверхню білого кольору з можливістю писати сухостираємими маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проектування зображення з проектора. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X – ідеальне рішення як для навчальних закладів, так і для бізнесу. Вона буде незамінна при проведенні переговорів або презентацій. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X відрізняється простим обслуговуванням, високою точністю і надійністю.

Характеристики Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92X UT-TL TBI92Х

Диагональ 92"
Тип сенсора оптический
Соотношение сторон 16:10
Разрешение 32768х32768
Размер рабочей области 2239х1126 мм
Питание от USB
Габариты нет данных
Вес 20.5 кг