Інтерактивна іграшка Silverlit Робо Хамелеон (88538)

Код товару: 919446
Під замовлення
2031 Грн
  • Інформація по Silverlit 88538
  • Виробник: Silverlit
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Робо Хамелеон
  • Код виробника: 88538
  • Вага: 0.707 кг.
  • Габарити: 35x22x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип іграшки - тварини, робот, вікова група - від 3 років, Колір - білий

Опис Silverlit Робо Хамелеон

Інтерактивна іграшка Silverlit Робо Хамелеон (88538)

Білосніжний робот з стильними візерунками і підсвічуванням на корпусі вміє пересуватися і здобувати собі їжу. За допомогою пульта дитина зможе управляти іграшкою, розвиваючи координацію рухів. Роботизований хамелеон сподобається і хлопчикам, і дівчаткам. Особливості: робот виконаний у вигляді Хамелеон білого кольору. У комплекті йде круглий білий пульт, яким можна управляти роботом. За допомогою нього можна змусити Хамелеон поїхати назад, вперед, вліво, вправо, а також керувати мовою. Мова ящірки висовується і може вистачати фішки із зображенням комах і рослин, які входять в набір.

Щоб захопити їжу, потрібно підійти до неї, прицілитися і натиснути кнопку на пульті. Язик вискочить і захопить фішку, після чого затягне її в рот. Всі зібрані фішки зберігаються у робота в роті. Кольорові індикатори на спині і голові Хамелеона підсвічують тіло різними кольорами. Очі обертаються, а хвіст може рухатися. Хамелеон може від'їжджати від пульта на відстань до 5 метрів - дальність дії це дозволяє. Для пересування у робота на лапах є колеса. Іграшка працює на батарейках, які слід придбати окремо. Упакований в стильну коробку з блістером. Виріб ідеально підійде для подарунка дитині з будь-якого приводу.

Підприємство під назвою Silverlit було утворено в Гонконзі в 1977 році. Компанія спеціалізується на виробництві дитячих іграшок, зокрема, автомобілів на радіоуправлінні. Виробник випускає мініатюрні копії таких популярних авто, як Ferrari, Mitsubishi, Citroen, Porsche і Lamborghini. Крім того, асортимент продукції, що випускається під торговою маркою Silverlit, складається з радіокерованих човнів, машин, літаків, кораблів, інерційних машинок, машинок зі світловими і звуковими ефектами, машинок з механічним приводом, залізниць, ігрових наборів, конструкторів і навіть роботів!

У модельному ряду даного виробника присутні також іграшки для самих маленьких: брязкальця, музичні іграшки і мобілі. Компанія Silverlit увійшла до Книги рекордів Гіннесса, як творець самого маленького в світі вертольота на радіокеруванні. На сьогоднішній день підприємством відкрито шістнадцять філій по всьому світу, штат співробітників компанії складає близько п'яти тисяч чоловік. Основні виробничі потужності Silverlit розташовані в китайському місті Дунгуань, їх площа перевищує сімдесят тисяч квадратних кілометрів.

Характеристики Silverlit Робо Хамелеон

Колір білий
Тип іграшки тварини
Вікова група від 3 років
Розмір іграшки 27 х 15 х 11 см