Маршрутизатор ASUS GT-AC5300

Код товару: 862343
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS GT-AC5300
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GT-AC5300
  • Вага: 3.35 кг.
  • Габарити: 37x29x12 см.
  • Короткий опис:

    ac (до 1.73 Гбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 600 Мбіт/с), 2.4 / 5 ГГц, Антен - 8, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPS, WPA-ENT, Radius with 802.1x, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 8, USB 3.0, фільтрація вмісту URL, фільтрація IP-адрес, SPI, захист від DDoS-атак, VPN - так

Опис ASUS GT-AC5300

Трьохдіапазонний бездротовий маршрутизатор формату AC5300 з чотирьохядерним процесором, призначений для геймерів. Можливість потокової передачі в форматі 4K, ігровий порт, технології AiMesh, WTFast, Adaptive QoS і AiProtection.
ГЕЙМЕРСЬКИЙ МАРШРУТИЗАТОР СЕРІЇ ROG
ROG Rapture GT-AC5300 – це бездротовий маршрутизатор, розроблений спеціально для шанувальників компютерних ігор. Високошвидкісна передача даних через бездротову мережу Wi-Fi, бездоганно стабільна робота під важкими навантаженнями та потужні засоби інформаційної безпеки поєднуються в ньому з інноваційними геймерським оптимізаціями. Так, програмний інтерфейс Gaming Center, оформлений в ексклюзивному стилі ROG, пропонує повний контроль над усіма функціями пристрою, панель керування Game Dashboard видає точну інформацію про всі активні мережеві підключення або пристрої, захисна система IPS бореться з онлайн-загрозами, а функція Game Boost прискорює роботу мережевих ігор. Маршрутизатор також підтримує технологію приватних геймерських мереж (Gamers Private Network), розроблену компанією WTFast, дозволяє ефективно використовувати VPN-з"єднання паралельно зі звичайним (технологія VPN Fusion) і показує, де саме знаходяться найшвидші ігрові сервери (пінг-карта Game Radar).
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА
Захист ігрової мережі забезпечує система запобігання вторгненням (Intrusion Prevention System – IPS), розроблена на базі технологій компанії Trend Micro. Вона дозволяє вимикати встановлене на комп"ютері антивірусне програмне забезпечення та брандмауер на час геймерської сесії, що дозволяє вивільнити процесорні ресурси та уникнути випадкового блокування ігрових даних надто суворою захисною системою.
ГРА ТА РОБОТА – ОДНОЧАСНО!
Якщо інші користувачі локальної мережі застосовують технологію VPN, і це робить негативний вплив на швидкість роботи гри, то вам неодмінно сподобається функція VPN Fusion, яка стане доступною в маршрутизаторі ROG Rapture GT-AC5300 з оновленням прошивки. Вона дозволяє використовувати звичайне інтернет-з"єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат з точки зору швидкості передачі даних.
КАНАЛ ЗВ"ЯЗКУ ЗІ СВІТОМ ІГОР
Ніколи не мріяли про бездротовий маршрутизатор, який був би призначений тільки для ігор? Мріяти більше не потрібно, адже ROG Rapture GT-AC5300 дозволяє виділити один із двох підтримуваних діапазонів 5 ГГц для геймерських пристроїв, у той час як інші цифрові пристрої можуть користуватися іншим діапазоном 5 ГГц або діапазоном 2,4 ГГц.

Характеристики ASUS GT-AC5300

Основні
Тип точка доступу
маршрутизатор
Тип модему зовнішній
Кількість LAN портів (RJ-45) 1 шт.
8 шт.
Інтерфейс USB 3.0
USB 2.0
DRAM пам'ять 1024 МБ
Flash пам'ять 256 МБ
Тип маршрутизатора бездротовий
Бездротова мережа
Стандарт зв'язку IEEE 802.11 b
g
n
ac
a
Тип антени зовнішня/зйомна
Кількість антен 8 шт
Захист інформації фільтрація MAC-адрес
WPA2-PSK
WPA-PSK
WPA-Enterprise
WPA2-Enterprise
64-bit / 128-bit WEP
Radius з 802.1x
WPS support
Гостьовий доступ з обмеженням за часом
Захист від DoS-атак
виявлення вторгнень SPI
Брандмауер IPv6
Діапазон частот 2.4 ГГц
5 ГГц
Мережеве управління
Підтримка VPN ✔ поддержка VPN-туннелей
Дротова мережа
Вхідний інтерфейс ( WAN ) PPPoE
Static IP
Automatic IP
PPTP
L2TP
Підтримувані протоколи IPv4
IPv6
Додатково
Функції безпеки Батьківський контроль
Особливості Кнопки: Wi-Fi вкл/викл., WPS, RESET, POWER
4x4 MIMO
Кнопка LED On/Off
Функція Game Boost
Четырехъядерный процессор
Комплектація Кабель RJ-45
Коротка інструкція
Гарантійний талон
Блок живлення 19 В
маршрутизатор
Фізичні
Габарити 245 x 245 x 65
Вага 1880 г