Інвертор гібридний 6kW Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, однофазний

Код товару: 1457104
Є в наявності
59042 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 59042грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 60 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Deye SUN-6K-SG05LP1-EU
  • Виробник: Deye
  • Гарантія: 60 міс.
  • Код виробника: SUN-6K-SG05LP1-EU
  • Вага: 32 кг.
  • Габарити: 36x80x49 см.
  • Короткий опис:

    Інвертор гібридний 6kW Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, однофазний

Опис Інвертор гібридний 6kW Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, однофазний

Deye SUN-6K-SG05LP1-EU WiFi - гібридний мережевий інвертор із широкими можливостями за функціоналом. Він допоможе вам втілити в реальність вашу ідею створення енергонезалежного будинку. Він здатний працювати в різних режимах: як автономний інвертор; як мережевий з акумуляторними батареями, так і без них; продавати надлишки електроенергії в мережу за "зеленим тарифом" або працювати як станція для компенсації власного споживання об'єкта; працювати як джерело безперебійного живлення від мережі; керувати генератором. Усі ці режими можна вибирати. Що ще відрізняє цей інвертор від інших, так це наявність додаткового програмованого каналу, який може бути як входом, так і виходом, але докладніше читайте про це нижче.

Робота із зовнішньою мережею.
Інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU WiFi може працювати в режимі продажу надлишків виробленої електроенергії за "зеленим" тарифом". Енергія спрямовуватиметься на власні потреби будинку, зарядку акумуляторних батарей, а зайва енергія йтиме в зовнішню мережу. Якщо Ви не хочете зв'язуватися з "зеленим" тарифом або не маєте можливості його оформити, тоді інвертор працюватиме на компенсацію власного споживання, генеруючи стільки енергії, скільки потрібно для покриття потреб споживача, унеможливлюючи перетікання зайвої енергії в зовнішню мережу.

Робота з акумулятором.
Для накопичення сонячної енергії до інвертора можна підключити свинцево-кислотні або літієві акумуляторні батареї. Якщо в акумуляторній батареї є порт синхронізації CAN або RS485, тоді інвертор зможе отримувати дані про ємність, залишок заряду, необхідний струм заряду, температуру. Якщо акумулятор не має порту для синхронізації, то параметри заряду можна виставити вручну. Параметри можна задати, як у вимірювальних величинах, так і процентному відношенні. Є можливість вказати струм розряду, для правильного режиму експлуатації акумулятора, вибрати джерела заряду, для кожного джерела вибрати свій індивідуальний режим, дати сигнал на зовнішні пристрої, встановити добові режими зарядки.

Робота за додатковим силовим портом.
У цьому інверторі є одна відмінна риса, у ньому передбачено додатковий багатофункціональний силовий порт, який у меню налаштувань інвертора може бути призначений як входом, так і виходом. Він має три варіанти використання.

Режим генератора - у такому режимі до порту під'єднується генератор, він може керуватися інвертором, запускатися, коли це потрібно інвертору в автоматичному режимі. Для цього потрібно мати генератор з автоматикою. Інвертор подає сигнал на дозвіл роботи генератора, і генератор запускається. У налаштуваннях інвертора є можливість встановлення потужності генератора, яку допустимо брати з нього, також максимальний час роботи генератора, час відпочинку генератора. Окремо для цього входу можна вказати струм заряду акумулятора.

Режим смарт-навантаження - у разі ввімкнення цього режиму вхід стає виходом, і за наявності надлишкової енергії інвертор відправлятиме потужність у навантаження. Навантаженням може слугувати, наприклад, електричний водонагрівач. Налаштування інвертора дають змогу вказати діапазон розряду акумулятора для цього режиму скидання надлишків енергії.

Режим мікро-інвертора - у цьому режимі додатковий порт стає входом, і коли сонячної енергії недостатньо, то на цей вхід можна під'єднати ще додаткове поле сонячних модулів на мережевому інверторі або на мікроінверторах.

Робота з сонячними панелями.
Дана модель інвертора Deye має можливість підключення двох сонячних полів зі струмом до 13 А. Діапазон роботи контролера MPPT становить 125-425 В, стартує інвертор на 150 В, а верхня межа напруги поля 500 В. В ідеальному для інвертора випадку сонячні панелі варто підбирати з розрахунку номінальної напруги МРРТ 370 В. У паспорті вказана максимальна сумарна потужність 7800 Вт, але за електричними параметрами МРРТ може бути і більше, на сучасних панелях до 4000 Вт на один МРРТ.

Сервісні функції, виконання та інші моменти.
Інвертор має РК-дисплей із сенсорним управлінням, через дисплей проводяться всі налаштування, управління, встановлення конфігурації. Також в комплекті поставки WiFi модуль, для підключення до хмарного сервісу моніторингу на базі SOLARMAN. Моніторинг дає змогу стежити за роботою системи, переглядати графіки за весь час експлуатації і практично за всіма електричними параметрами інвертора. Також статистика генерації, виробленої сонцем, відданої споживачеві і в мережу доступна на базовому РК-дисплеї.

Фізично встановлення інвертора доступне на вулиці, оскільки ступінь захисту інвертора IP65. Охолодження інвертора примусове, трьома кулерами з електронним керуванням обертів.

Характеристики Інвертор гібридний 6kW Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, однофазний

Максимальная мощность DC, кВт 7.8
Максимальное входное напряжение DC, В 500
Номинальное входное напряжение DC , В 370
Количество трекеров 2
Максимальный входной ток трекера , А 17
Максимальная мощность фотомодулей, кВт нет данных
Максимальная выходная мощность AC , кВт 6.6
Номинальное выходное напряжение AC , В 220/230
Диапазон выходных напряжений AC, В 220-230
Максимальный выходной ток, А 30
Выходная частота переменного тока, Гц 50/60
Напряжение АКБ, В 40-60
Ток заряда от фотомодулей, А нет данных
Ток заряда от сети, А нет
Максимальный ток зарядки, А 135
ТИП инвертора гибридный
ТИП контроллера MPPT
Количество фаз 1
Форма выходного напряжения нет данных
КПД не менее ,% 96,5
Диапазон рабочих температур -40 C° - +60° C
Уровень шума ≤ 30 dB
Степень защиты IP 65
Тип охлаждения принудительное
Интерфейс управления RS485/Wi-Fi
Размер, мм 680х420х233
Вес, кг 32