IP телефон Gigaset R650H PRO (S30852-H2762-R121)

Код товару: 814116
Немає в наявності
  • Інформація по Gigaset S30852-H2762-R121
  • Виробник: Gigaset
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: R650H PRO
  • Код виробника: S30852-H2762-R121
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 22x6x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип підключення - бездротовий, Кількість ліній - 1, інтерфейси - jack 2.5 мм

Опис Gigaset R650H PRO

Професійний зв'язок у складних умовахПри роботі поза приміщенням або в місцях з підвищеною запиленістю, вологістю або іншими складними умовами вам допоможе IP-телефон DECT Gigaset R650H Pro – ідеальний вибір для повсякденного професійного застосування.
Він підтримує бізнес-функції Gigaset pro, що включають HD-звук, вібродзвінок і аудіо-профілі, що дозволяють налаштувати телефон під потреби користувача в будь-яких умовах.
Можливість оновлення ПЗ по радіоінтерфейсу збільшує термін служби пристрою і забезпечує його роботу в мережах DECT Gigaset pro наступного покоління.
Захист від ударів, пилу і водиЗавдяки класу захисту IP65, що забезпечує стійкість до пилу і потрапляння на корпус води з будь-якого напрямку, R650H можна використовувати практично в будь-яких умовах.
Робота з кількома сотами і підтримкою роумінгуВиріб забезпечує прозору сумісність з системами Gigaset pro N720 IP Multicell і N510 IP Singlecell, і забезпечує найвищу якість звуку і мобільність без переривання зв'язку всередині офісу, так і в навколишньому його просторі, у виробничих приміщеннях, на складах.
Надійність утримання, завдяки некозкому корпусуПризначена для застосування в складних умовах прогумована поверхня корпусу забезпечує надійне утримання трубки. Дисплей з підсвічуванням дозволяє працювати при низькій освітленості, а чутливі клавіші дають можливість працювати в рукавичках або інших засобах захисту.
Сертифікація CAT-iq 2.0R650H Pro сертифікований на відповідність стандарту CAT-iq 2.0. Він володіє великим набором особливостей, таких як відтворення голосу з високою роздільною здатністю (HD), розширені списки викликів, блокування з ПІН-кодом, а також фонова зарядка при використанні з системами N510 (з однієї сотою) або системами N720 (з декількома сотами).

Характеристики Gigaset R650H PRO

Основні характеристики
Тип IP-телефон
Трубка бездротова
Інтерфейси підключення Роз'єм для гарнітури
Ємність каталогу номерів 200 номерів
Дисплей є
Колір темно-сірий
Живлення
Час в режимі розмови 840 хв
Тип акумулятора 2 Ni-MH акумулятора типу ААА
Додатково
Cпікерфон
Можливості Підтримка вібродзвінка
Пило-волого-ударостійкий корпус IP65 standards
Повна сумісність з системами Gigaset N510 IP Single і N720 DECT IP Multicell
Підтримка функцій мережевого провайдера через меню
Просте техобслуговування з підтримкою оновлення ПЗ радіопослуга