IP телефон Grandstream GRP2602W

Код товару: 1164105
Під замовлення
3320 Грн
  • Інформація по Grandstream GRP2602W
  • Виробник: Grandstream
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GRP2602W
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 25x21x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип підключення - дротове, Кількість ліній - 2, інтерфейси - Wi-Fi, RJ-9, 2 x Ethernet (RJ-45) 10/100Mbps, роз'єми - RJ-9, RJ45

Опис Grandstream GRP2602W

Grandstream GRP2602W є частиною серії IP-телефонів операторського класу GRP, це модель з підтримкою двох ліній, з можливістю автоматичної настройки zero-touch для масового розгортання і легкого управління.

Grandstream GRP2602W відрізняється елегантним дизайном і набором сучасних функцій, включаючи тристоронній голосовий конференцзв'язок для максимальної продуктивності, включаючи підтримку Wi-Fi, HD якість звуку в динаміці і трубці для забезпечення граничної чистоти аудіо, підтримку EHS для гарнітур Plantronics, Jabra і Sennheiser, а також підтримку декількох мов.

Серія GRP включає в себе функції захисту операторського рівня для забезпечення безпеки корпоративного рівня, включаючи безпечне завантаження, два образи прошивки і зашифроване сховище даних. Для надання хмарних послуг і централізованого управління модель GRP2602W підтримується системою управління пристроями Grandstream (GDMS), яка надає централізований інтерфейс для конфігурації, налаштування, управління та контролю розгортання абонентських пристроїв від компанії Grandstream.

IP-Телефон GRP2602W ідеально підходить для основних потреб локальних і віддалених співробітників і призначений для простого розгортання організаціями та постачальниками послуг. Пропонує просте у використанні і зручний в розгортанні абонентський пристрій для голосового зв'язку.

Характеристики Grandstream GRP2602W

Тип підключення дротове
Кількість ліній 2
Голосові кодеки SIP INFO
Основні функції утримання дзвінка
Інтерфейси Wi-Fi
Підтримка PoE так
Роз'єми RJ45
Кількість портів RJ-45 2 шт
Дисплей так
Діагональ дисплея 2.21"
Роздільна здатність дисплея 132 х 48
Кольоровість монохромний