Камера відеоспостереження Aqara СH-H01

Код товару: 1248051
Під замовлення
3057 Грн
  • Інформація по Aqara СH-H01
  • Виробник: Aqara
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: СH-H01
  • Вага: 0.293 кг.
  • Габарити: 10x10x6 см.
  • Короткий опис:

    IP-камера, кубічні, Бездротова, 2 Мп (1920 x 1080), 1/2", ІЧ

Опис Aqara СH-H01

IP-камера Aqara має невеликі габарити: 82.4 х 56.5 х 50.5 мм. Розміщений на задній панелі USB-інтерфейс і слот для карти Micro-SD, захований в нижній частині пристрою, виглядає дуже делікатно.

Камера відеоспостереження Aqara G2H може встановлюватися на стіну, стелю, поверхню меблів. Широкі можливості для моніторингу, дозволять вам тримати під контролем все, що відбувається в кімнаті.

Камера Aqara обладнана інфрачервоним підсвічуванням і новітньою технологією датчика зображення, яка приблизно на 42% підвищує чутливість і якість картинки в умовах недостатньої освітленості. Aqara G2H має гарну видимість на відстані до 8 м, що дозволить помітити навіть найменші деталі зйомки.

IP-камера спостереження має AI технологію розпізнавання осіб. Завдяки цій технології камера може швидко виявляти рух, а також визначати саме рух людей, щоб уникнути помилкових спрацьовувань через швидке переміщення домашніх тварин.

Якщо в помешканні нікого немає і камера виявила рух, вона активує автоматичний запис 12-секундного відео, яке відправляється власникові пристрою. Від її «погляду» важко вислизнути, оскільки вона має досить широкий кут огляду - до 140º, а також підтримує запис відео в форматі Full HD 1080p.

Камера Aqara G2H підтримує безліч різних варіантів зберігання інформації. Зокрема, підтримка локальних карт пам'яті Micro SD до 32 ГБ. Також можлива опція збереження інформації в хмарному сховищі. Aqara G2H повністю підтримує протокол HomeKit Secure Video, включаючи end-to-end шифрування. Камера пройшла сертифікацію Apple Homekit, що підтверджує її високу безпеку і якісну інтеграцію з іншими продуктами Apple.

* Для роботи інтеграції з Apple HomeKit необхідна наявність Home Pod, Apple TV або iPad в мережі Wi-Fi, а також підписка на iCloud з більш ніж 200 ГБ вільного місця.

За рахунок магнітної поворотної платформи кріплення камери може здійснюватися на горизонтальну або вертикальну металеву поверхню. Додатково в комплекті є металева пластина з клейкою стрічкою, яка використовується для кріплення на стіни або стелю.

Вбудований в камеру всенаправленний мікрофон з шумопоглинання і відстанню захоплення до 5 метрів допоможе організувати двосторонню голосовий зв'язок з членами вашої родини. Максимальна гучність звуку вбудованого динаміка - 85 децибел, що дозволяє використовувати камеру в якості джерела звукових сповіщень і сигналізації

Характеристики Aqara СH-H01

Вид кубічні
Тип підключення Бездротова
Роздільна здатність мегапіксельних камер 2 Мп (1920 x 1080)
Розмір матриці 1/2"
Об'єктив фіксований
Дальність ІЧ-підсвічування 5 м
Робоча напруга 5 В
Діапазон робочих температур -10°С ~ +40°С
Додаткові функції режим "день/ніч"
Підтримка карт пам'яті Micro SD
Мікрофон присутній
Динамік зворотного зв'язку присутній
Додатково датчик руху
Матеріал корпусу пластик
Ширина 57 мм
Висота 82 мм
Глибина 51 мм
Тип підсвічування ІЧ
Тип камери IP-камера