Камера відеоспостереження Atis AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro

Код товару: 987873
Під замовлення
1300 Грн
  • Інформація по ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro
  • Виробник: ATIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 6x6x6 см.
  • Короткий опис:

    аналогова, купольні, Дротова, 2 Мп (1920 x 1080), 1/3“, 3.6 мм, ІЧ

Опис ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro

Купольна кольорова зовнішня MHD відеокамера ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro для системи відеоспостереження високого дозволу Full HD (1080p | 1920х1080).
Компанія-виробник ATIS

ЩО ТАКЕ СТАНДАРТ MHD
MHD - передовий стандарт, який об’єднує в одній камері охоронного відеоспостереження підтримку чотирьох технологій: HDCVI, HDTVI, AHD і Analog. Перемикання режимів відеокамери для роботи з відповідним відеореєстратором (на базі технології HDCVI, HDTVI, AHD або Analog) виконується пультом управління OSD.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Дана відеокамера призначена для організації ефективного охоронного відеоспостереження на базі технології MHD всередині приміщення. Камера призначена для установки у великих громадських і промислових об’єктах, таких як, наприклад, аеропорти, вокзали, банківські установи, заводи, елеватори, фабрики, логістичні та складські комплекси. А також на більш дрібних локаціях: офіси, приватні будинки, магазини, СТО, автомийки, паркінги і т. д.
СУМІСНІСТЬ
MHD відеокамера ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro сумісна з HD-CVI відеореєстраторами виробника ATIS, до яких підключається за допомогою коаксіального кабелю з BNC-коннектор.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВІДЕОКАМЕРИ ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro
МАТРИЦЯ
Відеокамера оснащена кольоровим матрицею 1/3" CMOS Sony IMX 323 Exmor R, з роздільною здатністю 2 Mpx (1920х1080 | Full HD).
Чутливість матриці становить 0.01 Lux/F1.2(AGC вкл) і 0Lux при включеній ІК підсвічування.
ПРОЦЕСОР
Обробка, захопленого відео MHD камерою ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro, виконується надшвидкісним відеопроцесором DSP FullHan FH8550 нового покоління.
ОБ’ЄКТИВ
Фіксований об’єктив MHD відеокамери з фокусною відстанню 3.6 мм, кут огляду по горизонталі ~90°.
ІНФРАЧЕРВОНА ПІДСВІЧУВАННЯ КАМЕРИ
Вбудована ІЧ-підсвічування дозволить висвітлити 10-метрову зону перед камерою навіть у повній темряві. В камері використовуються діоди нового покоління з високою інтенсивністю і збільшеним терміном служби. Перехід відеокамери в нічний режим відбувається автоматично: при спрацюванні вбудованого датчика освітленості в темний час доби, включається світлодіодна ІЧ-підсвічування і камера переходить в чорно-білий режим, тим самим забезпечуючи передачу чіткої картинки такий же деталізації, як і в денний час доби.
ФУНКЦІОНАЛ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
MHD камера ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro оснащена автоматичними режимами:
AGC – дозволяє підсилити слабкий відеосигнал при недостатній освітленості;
BLC – дозволяє виключити ситуацію, коли зображення об’єкта, що перебуває на тлі яскравого джерела світла, виходить затемненим.
КОРПУС
Корпус купольної камери ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro виконаний з металу. Клас захисту IP66 (система класифікації ступеня захисту оболонки електрообладнання), що означає надійний захист внутрішніх компонентів від попадання пилу, а також стійкість до перепадів температур (-30°C ~ +60°C).

Білий колір робить установку цієї камери практично непомітною і підійде під будь-який екстер’єр.
УСТАНОВКА MHD ВІДЕОКАМЕРИ
Монтаж MHD камери спостереження гранично простий і виконується аналогічним чином, що й установка аналогової відеокамери. Проведіть до місця майбутньої установки MHD камери коаксіальний кабель і живлення; закріпіть камеру за допомогою саморезов з комплекту поставки; підключіть кабель відео з роз’ємами BNC до реєструючого пристрою і камері; спрямуйте об’єктив на охоронювану зону.

Характеристики ATIS AMVD-2MIR-10W/3.6 Pro

Вид купольні
Стандарт TVI
Тип підключення Дротова
Роздільна здатність мегапіксельних камер 2 Мп (1920 x 1080)
Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/3“
Об'єктив фіксований
Фокусна відстань 3.6 мм
Тип підсвічування ІЧ
Дальність ІЧ-підсвічування 10 м
Робоча напруга 12 В
Діапазон робочих температур -30°C ~ +60°C
Динамічний діапазон BLC
Додаткові функції шумозаглушення 2D DNR
Клас захищеності IP66
Матеріал корпусу метал
Ширина 59 мм
Висота 55 мм
Глибина 59 мм
Тип камери аналогова