IP телефон Yealink SIP-T19 E2

Код товару: 933258
Немає в наявності
  • Інформація по Yealink SIP-T19 E2
  • Виробник: Yealink
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SIP-T19 E2
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип підключення - дротове, Кількість ліній - 1, інтерфейси - Fast Ethernet

Опис Yealink SIP-T19 E2

IP телефон Yealink SIP-T19 ​​E2 - це нова бюджетна модель IP-телефону від компанії Yealink, давно зарекомендувала себе на ринку як виробник якісного і надійного VoIP-обладнання.

Модель SIP-T19 ​​E2 працює по найбільш поширеній протоколу SIP та підтримує одну лінію, що найчастіше цілком достатньо для виконання повсякденних функцій. При цьому, даний IP-телефон оснащений якісним монохромним LCD-дисплеєм і повністю русифікований, що робить роботу з апаратом легкої і приємною.

Важливою опцією IP-телефону Yealink SIP-T19 ​​E2 є наявність двох портів Ethernet, які можуть працювати, як в режимі комутатора, так і в режимі маршрутизатора. Це дозволяє використовувати дану модель телефону і в офісі (без необхідності протягання додаткових проводів), і вдома. Yealink SIP-T19 ​​E2 також оснащений роз'ємом для підключення гарнітури, що дозволяє обладнати їм робочі місця операторів в невеликих Call-центрах.

Модель SIP-T19 ​​E2 підтримує всі сучасні функції IP-телефонії - переклад і переадресацію виклику, паркування і перехоплення дзвінків, голосову пошту, чорний список, режим "не турбувати", конференц-зв'язок і багато іншого. Як і всі IP-телефони виробництва компанії Yealink, модель SIP-T19 ​​відрізняється високим рівнем надійності і зручності роботи.

Характеристики Yealink SIP-T19 E2

Виробник Yealink
Модель SIP-T19 E2
Артикул SIP-T19 E2
Тип підключення дротове
Кількість ліній 1
Сигнальні медіа та мережеві протоколи DHCP \n LLDP
Безпека LLDP
Голосові кодеки G.726 \n G.729AB \n iLBC \n G.711a \n Opus \n G.711u
Основні функції тристороння конференція \n функція «Не турбувати» \n утримання дзвінка \n швидкий набір \n гаряча лінія \n групове прослуховування \n налаштування часу: автоматично або вручну \n відключення мікрофона \n екстрені виклики \n трансфер
Наявність гучного зв'язку база
Вибір типу звукового сигналу так
Інтерфейси Fast Ethernet
Кількість портів RJ-45 2 шт
Дисплей так
Діагональ дисплея 2.3"
Роздільна здатність дисплея 132 х 64
Кольоровість монохромний
Можливість кріплення на стіну так
Габарити бази (ДхШхВ) 185 x 188 x 143 мм
Колір чорний