Праска Electrolux E7SI1-8DB

Код товару: 1108081
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX E7SI1-8DB
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: E7SI1-8DB
  • Вага: 2.34 кг.
  • Габарити: 20x17x35 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - Resilum Ski 500, резервуар для води - 370 мл, автоматичне відключення, система самоочищення, швидкість парового удару - 230 г/хв, вага - 1.79 кг, Колір - синій

Опис ELECTROLUX E7SI1-8DB

Універсальна праска

Практична, зручна, багатофункціональна праска Electrolux E7SI1-8DB допоможе впоратися з найскладнішими складками та пом'ятістю улюблених речей. Модель доповнена декількома режимами, які дозволять дбайливо доглядати різні типи тканин: від ніжного шовку до щільної вовни. Програма для верхнього одягу за лічені секунди відновлює водовідштовхувальні властивості тканини для більш тривалого захисту під час прогулянок у сиру чи дощову погоду.

Просте меню

Вам більше не доведеться вибирати температурний режим навмання і хвилюватися, чи не пошкодиться матеріал. Контролер режимів складається з чотирьох пунктів по типу тканини: делікатні, вовняні, бавовняні чи лляні речі. Вибирайте необхідний матеріал, а решта парова праска Electrolux Refine 700 зробить сама. Точно налаштовані режими створюють ідеальну температуру та автоматично визначають необхідність використання пари. Прасування пройде швидко, комфортно і без несподіванок.

Функція Outdoor Care

Більше не доведеться просушувати верхній одяг на повітрі. Щоб відновити вологовідштовхувальний шар на улюбленій куртці або плащі, досить просто використати спеціальний режим. Точно підібрана температура активізує водовідштовхувальні властивості та забезпечить довгострокову сухість виробу. Подбайте про речі на початку та в кінці сезону використання.

Підсвітіть собі шлях

Під час прасування навіть із гарним освітленням можна пропустити дрібні складки, які в результаті дуже впливають на зовнішній вигляд виробу. Щоб не витрачати час на перепрасування, скористайтесь спеціальною підсвіткою, вбудованою в області носика праски Electrolux E7SI1-8DB. Спрямований на матеріал потік яскравого світла чудово освітлює робочу зону і дозволяє відразу помічати складки на речах.

Обійдемося без бризок води

Більше не доведеться сушити плями від води на речах після прасування. Використання парової праски навіть за низьких температур не провокує появу вологих слідів на делікатних тканинах. Тому що система утримання вологи блокує протікання рідини. Водяний резервуар середнього обсягу заповнюється з тильного боку через широкий отвір зі спеціальною лійкою. Поява бризок води виключена.

Характеристики ELECTROLUX E7SI1-8DB

Подача пари
Тип праска з подачею пари
Основні характеристики
Потужність 2400 Вт
Покриття робочої поверхні алюмінієве
Tехнологія підошви Resilum Ski 500
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 370 мл
Режими
Вертикальне відпарювання ✔ + функція "Пар на вимогу"
Постійний пар 35 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 230 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Iндикатор нагріву ✔ Thermo Safe
Cистема самоочищення ✔ Flush Clean
Додатково
Комплектація мірний стакан для води
Особливості режим прасування мембранних тканин
LED-підсвічування
технологія Precision Care
активатор м'якості води
Фізичні параметри
Колір синій
Довжина мережевого кабелю 2.5 м