Праска Magio МG-541

Код товару: 913498
Немає в наявності
  • Інформація по Magio МG-541
  • Виробник: Magio
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: МG-541
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 31x11x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - кераміка, система самоочищення, протикрапельна система, Колір - білий, бірюзовий

Опис Magio МG-541

Праска Magio МG-541

ДИЗАЙН І ЕРГОНОМІКА. Зробіть виснажливе прасування речей швидким і безтурботним заняттям за допомогою практичного праски MAGIO МG-541. Виконаний в корпусі з високоякісного пластику, він відрізняється сучасним дизайном і продуманою ергономікою. Так D-подібна ручка з близьким розташуванням функціональних регуляторів забезпечить інтуїтивне управління праскою однією рукою. Збалансований розподіл ваги зробить процедуру прасування максимально комфортною.

Керамічна підошва. З потужністю підключення 2.4 кВт MAGIO забезпечить завжди чудовий результат прасування на будь-яких типах тканин. При цьому він оснащений висококласної керамічною підошвою, яка порадує ідеальним ковзанням в будь-яких напрямках. А зручний вузький носик без проблем впорається з таким важкодоступними місцями, як область навколо гудзиків, комірів і кишень.

ВСЕ ДЛЯ БЕРЕЖНОГО ДОГЛЯДУ ЗА ОДЯГОМ. З продуманою зоною пароутворення праска забезпечить ефективне розгладження складок за один прохід. Потужний паровий удар в комплексі з постійною подачею пара дозволять ідеально відпрасувати, як повсякденні джинси, так і святкові шифонові сукні. Підсилюйте подачу пара і гладити навіть найскладніші складки на щільних портьєрах в режимі вертикального відпарювання. З легкістю освіжайте фіранки або одяг, які завдяки MAGIO завжди будуть виглядати ідеально.

ЗАХИСТ ВІД ПЯТЕН. Володар MAGIO МG-541 може більше не боятися можливості появи плям у випадках протікання підошви. Система «Антікапля» запобіжить намокання одягу під час прасування. MAGIO (Мажіо) - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві.

Характеристики Magio МG-541

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви кераміка
Безпека й захист система самоочищення
Режими вертикальне відпарювання
Особливості розпилювач води
Колір бірюзовий