Праска Magio MG-535

Код товару: 913496
Немає в наявності
  • Інформація по Magio MG-535
  • Виробник: Magio
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: MG-535
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 29x15x12 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - кераміка, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір - чорний, бірюзовий

Опис Magio MG-535

Праска Magio МG-535 оснащена чудовим набором корисних функцій. Висококласна керамічна підошва гарантує ідеальне ковзання по поверхні тканини, а продумана форма і спеціальні отвори - рівномірний розподіл пара для легкого розгладження складок. Корпус праски виконаний з міцного пластику. Потужність праски - 2400 Вт, що забезпечує швидке і ефективне проглажування речей. Праска оснащена необхідною сучасному суспільству функцією автоматичного вимкнення.

Прилад автоматично відключиться, якщо залишений без нагляду. Потужний паровий удар дозволить подужати найскладніші місця, розгладити сильно зім'яті і пересохлі речі. Функція вертикального відпарювання дасть можливість впоратися зі шторами або пальто, не знімаючи з вішалки а також ідеально підходить для делікатних тканин. Система "Антікапля" запобігатиме потраплянню води на одяг, яка при низькій температурі не встигає перетворитися в пар. Вона позбавить Вас від постійних розлучень на одязі! Праска MG-535 не тільки ідеально зробить прасування і відпарювання, але і стане стильним елементом Вашого інтер'єру.

MAGIO - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві. За короткий період часу вона стала користуватися великим попитом серед покупців. Завдяки економії на рекламі виробникам вдалося створити якісну побутову техніку, здатну конкурувати з більш дорогими брендами.

Проводиться вся продукція в Китаї. Асортимент продукції включає в себе кухонні і побутову техніку: плити, мультиварки, блендери, кавоварки, прилади для краси, здоров'я і вдома: фени, стайлери, ваги. Зупинивши свій вибір на техніки MAGIO, ви ніколи не пошкодуєте.

Характеристики Magio MG-535

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви кераміка
Безпека й захист система захисту від накипу
Режими вертикальне відпарювання
Особливості розпилювач води
Колір чорний