Праска Polaris PIR 2482AK (PIR2482AK)

Код товару: 950611
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PIR2482AK
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: PIR 2482AK
  • Код виробника: PIR2482AK
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 31x16x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - PRO 5 Ceramic, автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, швидкість парового удару - 145 г/хв, Колір - білий, фіолетовий

Опис POLARIS PIR 2482AK

Жодна  господиня не обійдеться без праски, адже в будинку постійно з'являються речі, які необхідно гладити після прання. Polaris PIR 2482 Аk - це якісна, надійна і функціональна праска, який допоможе швидко, дбайливо і ефективно перегладіть великі обсяги речей. Ергономічна ручка дозволяє комфортно утримувати тривалий час праска в руках без втоми і дискомфорту. Високоякісна підошва дбайливо випрасувати різні типи тканин, не залишаючи на них слідів і не пошкоджуючи їх. Висока якість матеріалів забезпечить тривалу і ефективну експлуатацію даного виробу.

Праска Polaris PIR 2482 Аk володіє потужністю 2400 Вт і обладнана функцією відпарювання. Подача пара в даній моделі становить 45 г / хв, а сила парового удару - 145 г / хв, що дозволить швидко відпрасувати навіть найбільші і застарілі складки. Для безпечної експлуатації в даній моделі передбачено автоматичне відключення, якщо праска певну кількість часу не використовується, а також система очищення від накипу й протикраплинна система. Матеріал підошви - кераміка.

Стильна і багатофункціональна праска від Polaris дозволить швидко надати Вашим речам відмінний вид. Керамічна підошва відрізняється чудовими антипригарні властивості і стійкість до подряпин. Праска POLARIS PIR 2482AK оснащений системою постійної подачі пари 45 г / хв і паровим ударом (145 г / хв), також передбачена можливість розпилення води. Виробник передбачив зручну систему самоочищення приладу і систему "крапля-стоп". Додатково є регулятор подачі пари, індикатор нагріву і система автоматичного вимкнення для безпечного використання праски. Максимальна потужність приладу Потужність 2400 Вт.

Характеристики POLARIS PIR 2482AK

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви PRO 5 Ceramic
Подача пари 45 г/хв
Безпека й захист система самоочищення
Швидкість парового удару 145 г/хв
Режими вертикальне відпарювання
Особливості розпилювач води
Колір фіолетовий