Праска Saturn ST-CC7113 burgundy

Код товару: 711445
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-CC7113 burgundy
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ST-CC7113 burgundy
  • Вага: 0.75 кг.
  • Габарити: 26x12x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 1600 Вт, матеріал підошви - тефлон, резервуар для води - 80 мл, Колір - червоний, білий

Опис SATURN ST-CC7113 burgundy

Праска SATURN ST-CC7113 burgundy виконана в сучасному дизайні і являє собою дуже зручну у використанні модель, що відповідає всім сучасним вимогам і володіє всіма необхідними функціями для Вашої зручності.

Праска має потужність 1600 Вт, що дозволяє приладу справлятися з більшістю тканин. Підошва праски виконана з тефлону, і забезпечує максимально комфортне прасування без пригорання тканин. Праска забезпечує ідеальні результати прасування при мінімальних витратах зусиль.

Праска SATURN володіє такою функцією як режим інтенсивної подачі пари, яка допомагає розгладити навіть найскладніші складки. Завдяки своїй потужності ST-CC7113 може працювати в режимі сухого і парового прасування, а також режимі розпилення води. Ви зможете застосовувати розбризкування при будь-якому режимі прасування, це не впливає на температуру нагріву праски.

Прозорий резервуар для води має об'єм 80 мл. Працювати з цією праскою легко і безпечно. Нехай прасування стане для вас максимально легким з праскою Saturn ST-CC7113.

Техніка ТМ Saturn – це широкий асортимент продукції з високими технічними характеристиками за доступною ціною. Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайняти гідне місце на ринку серед конкурентів.

Характеристики SATURN ST-CC7113 burgundy

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 1600 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви тефлон
Резервуар для води 80 мл
Особливості світлова індикація роботи
Також шукають недорогі
Колір червоний