Атлетичний пояс Power System Elite PS-3030 Black/Red M (PS-3030_M_Black-Red)

Код товару: 1122125
Немає в наявності
  • Інформація по Power System PS-3030_M_Black-Red
  • Виробник: Power System
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Elite PS-3030 Black/Red M
  • Код виробника: PS-3030_M_Black-Red
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 60x10x8 см.
  • Короткий опис:

    Розмір - M, обхват талії - 72-94 см, матеріал пояса - шкіра

Опис Power System Elite PS-3030 Black/Red M

Тренуючись з великою вагою, спортсмен занадто сильно навантажує хребет. Атлетичний пояс призначений захищати хребетний стовп і міжхребетні диски в відділі попереку під час присідань зі штангою, підйомі ваги над головою, виконанні станової тяги і тому подібних вправах. Навіть якщо м'язовий каркас розвинений вже досить добре, рекомендується носити атлетичний пояс в якості профілактики травм під час тренувань.

Атлетичний пояс - високоефективний аксесуар, важлива частина спортивного спорядження важкоатлета і пауерліфтера. Призначення атлетичного пояса в тому, щоб підтримувати черевний тиск. Це дозволяє фіксувати хребет у вертикальному положенні і уникати травм, пов'язаних з високими навантаженнями.

Важкоатлетичний пояс Power System Fitness Belt ELITE має розширення в області попереку (15 см), яке захищає хребет від перевантажень і травмування під час роботи зі штангою та іншими обтяженнями. Товщина складає 10 мм.

Пояс Power System Fitness Belt ELITE виготовлений з високоякісних натуральних матеріалів, виконаний в три шари, грунтовно прошитий і проклепаний, забезпечений класичною двухштирьковою пряжкою.

Використовувати атлетичний пояс рекомендується тільки під час виконання вправ. Після кожного підходу пояс необхідно або повністю знімати, або частково його послабити.

Такий професійний пояс стане відмінним подарунком спортсмену, який займається силовими видами спорту.

Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри:

  1. Матеріал. Пояс може бути виконаний з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликими вагами підійдуть і синтетичні пояса на липучках.
  2. Розмір. Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса доводиться на середні отвори фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться тягнути або розслабити ремінь на кілька поділок.
  3. Застібка. Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірних ваг. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають останній більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам.

Характеристики Power System Elite PS-3030 Black/Red M

Розмір M
Обхват талії 72-94 см
Ширина 15 см
Застібка пояса пряжка
Матеріал пояса шкіра
Колір чорний