Рукавички для фітнесу Power System Ultimate Motivation PS-2810 Black Red Line XL (PS_2810_XL_Black/Red)

Код товару: 1455093
Немає в наявності
  • Інформація по Power System PS_2810_XL_Black/Red
  • Виробник: Power System
  • Країна-виробник: Пакистан
  • Модель: Ultimate Motivation PS-2810 Black Red Line XL
  • Код виробника: PS_2810_XL_Black/Red
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 15x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для фітнесу і важкої атлетики, чоловічі, Розмір - XL, червоний

Опис Power System Ultimate Motivation PS-2810 Black Red Line XL

Рукавички для важкої атлетики Power System Ultimate Motivation PS-2810 Black Yellow Line

Призначення: для занять спортом вдома та у тренажерному залі. Рукавички Power System Ultimate Motivation (без пальців) призначені для фітнесу і бодібілдингу. Запобігають ковзанню рук по поверхнях тренажерів і грифу штанги, забезпечуючи «сухий» фіксований хват, запобігають появі мозолів. Інноваційний вигнутий дизайн пальців відповідає анатомічній формі руки. Рукавички виготовлені з високоякісної шкіри. Рукавички кріпляться на руці за допомогою ременя на липучці, він надійно фіксує зап'ястя в правильному положенні. На поверхні долоні передбачені спеціальні гелеві подушечки.

Долоня ергономічної форми з декількома шарами шкіри та замші з твердим ущільненням для максимально можливого хвата. Обмотка зап'ястя. Регульована липучка для зручної підгонки.

Як правильно обрати та придбати рукавички.

Використовувати рукавички під час тренування чи ні – це Ваш особистий вибір. Деякі люди не можуть уявити своє тренування без рукавичок, інші стверджують, що вони їм тільки заважають. Ми пропонуємо Вам розглянути всі плюси і мінуси та прийняти рішення. Рукавички для фітнесу збільшують імовірність контакту з грифом штанги. Оскільки руки стають спітнілими під час тренування, вони можуть ковзати і призвести до травм, особливо якщо Ви тримаєте тяжкості. Використання рукавичок для фітнесу під час тренування допоможе Вам уникнути різних травм і максимально убезпечити Ваше тренування. 

Рукавички допомагають запобігти появі мозолів і перешкоджають ковзанню рук по грифу штанги і робочій поверхні тренажера. Якщо хочете, щоб рукавички сиділи компактно – обирайте менше значення, а якщо хочете, щоб легко – більше. Врахуйте, що шкіряні рукавички можуть тягнутися в процесі експлуатації

Характеристики Power System Ultimate Motivation PS-2810 Black Red Line XL

Призначення для фітнесу і важкої атлетики
Стать чоловічі
Розмір XL
Матеріал спандекс
Колір червоний