Соковижималка Ariete 168

Код товару: 1039494
Немає в наявності
  • Інформація по Ariete 168
  • Виробник: Ariete
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 168
  • Короткий опис:

    Тип - шнекова, потужність - 150 Вт, об'єм резервуару для жмиху - 1 л, об'єм резервуару для соку - 1 л, габарити - 43 х 21 х 12 см, вага - 3.8 кг, Колір - білий

Опис Ariete 168

Натуральний сік

Шнекова соковичавниця Ariete 168 - чудовий вибір для всіх, хто цінує натуральні фреші, приготовані в домашніх умовах, дотримується дієти або просто веде здоровий спосіб життя. Такі соки набагато корисніші і смачніші, ніж ті, які ми можемо придбати в магазині. Готувати фреш з цією соковичавницею швидко і просто, вона має потужність 150 Вт, відрізняється простотою і зручністю в експлуатації. Корпус, виконаний з металу і пластику, виглядає дуже стильно й елегантно.

Комфортна експлуатація

Якщо вам необхідна якісна соковичавниця, яка може приготувати сік з м'яких і твердих овочів і фруктів, ви можете придбати Ariete 168 Slow Juicer Metal. Вона обладнана двома контейнерами з ручками об'ємом - 1 л, один потрібен для збору готового напою, другий - для макухи. Ємність для соку обладнана розміткою. Прилад працює на одній швидкості і має функцію реверсу, яка допомагає запустити спіраль в зворотному напрямку, щоб здійснити ретельне віджимання і отримати якомога менше відходів.

Повільне віджимання

Ця модель має важливу особливість: вона готує сік на повільних оборотах (60 оборотів за хвилину), ретельно протираючи інгредієнти через металеве сито. Завдяки цьому сік не нагрівається в процесі виготовлення і, отже, не окислюється, зберігаючи всі свої корисні якості. Варто відзначити, що сік потрібно пити в помірних кількостях, краще вживати його відразу (за винятком бурякового, який можна пити через 40 хвилин). Готовий напій можна зберігати в холодильнику не більше 24 годин.

Догляд

Доглядати за цієї соковичавницею не складе великих труднощів: її знімні частини легко розібрати і помити в теплій воді, краще всього зробити це відразу після закінчення приготування. Макуху, отриману в процесі, можна не викидати, адже її можна застосувати для супів, запіканок, кексів, пирогів. Металеве сито можна очистити від залишків фруктів і овочів за допомогою невеликої щітки, яка є в комплекті. Досяжна вартість Ariete 168 Slow Juicer Metal вас порадує.

Характеристики Ariete 168

Тип шнекова
Потужність 150 Вт
Об'єм резервуару для жмиху 1 л
Об'єм резервуару для соку 1 л
Кількість швидкостей 1
Матеріал корпусу пластик
Особливості реверс
Додаткові насадки для ягід / томатів
Габарити 43 х 21 х 12 см
Вага 3.8 кг
Колір білий