Соковижималка Grunhelm GJR610

Код товару: 847385
Немає в наявності
  • Інформація по Grunhelm GJR610
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GJR610
  • Вага: 1.2 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - відцентрова, потужність - 600 Вт, об'єм резервуару для жмиху - 1,2 л, об'єм резервуару для соку - 0.5 л, габарити - 29 x 31.2 x 18.2 см, вага - 2.6 кг, Колір - чорний, нержавіюча сталь

Опис Grunhelm GJR610

Приготувати корисний і смачний сік легко, якщо у вас є центрифужна соковижималка Grunhelm GJR610. Така модель з легкістю впорається з приготуванням соку з твердих, так і з м'яких фруктів і овочів. Сік можна отримати максимально швидко, завдяки тому, що потужність приладу складає Потужність 600 Вт. Ця соковижималка має два швидкісних режиму роботи, завдяки чому здатна переробити продукти різної щільності і твердості.

Особливо тверді плоди овочів або фруктів, такі як морква, буряк, з легкістю можна обробити за допомогою імпульсного режиму. Щоб смакові якості напою при приготуванні не губилися фільтруюча сітка виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі. У даній моделі ємність для соку має обсяг 0.5 л, а у резервуар для макухи об'ємом 1.2 літр. У даній моделі є система "крапля-стоп", тому перебіг соку на робочу поверхню виключено. Всі елементи легко миються теплою водою. Корпус соковижималки виготовлений з нержавіючої сталі з чорними вставками.

Принцип роботи звичайної шнековой соковижималки схожий з електричної м'ясорубкою. У завантажувальний ємність поміщаються фрукти, овочі або будь-які інші плоди. Далі продукти перемелюють до найменшого стану, а потім видавлюються за допомогою шнекового вала через дрібне сіто.Сок і макуха відокремлюються одна від одної і розподіляються в різні ємності. Весь цей процес виконується швидко, завдяки спеціальній формі чаші і шнека.

Універсальність. Сік витягується з будь-яких свіжих фруктів і овочів. Не є винятком навіть такі проблемні плоди, як гранат, томати і цитрусові. У цьому полягає переважне відміну від відцентрової моделі. Отримання високоякісного соку з яскравим насиченим смаком.

Характеристики Grunhelm GJR610

Тип відцентрова
Також шукають для яблук
Потужність 600 Вт
Об'єм резервуару для жмиху 1,2 л
Об'єм резервуару для соку 0.5 л
Кількість швидкостей 2
Матеріал корпусу пластик
Антикрапельна система так
Особливості широкий жолоб для завантаження
Габарити 29 x 31.2 x 18.2 см
Вага 2.6 кг
Колір чорний