Соковижималка Grunhelm GJR624

Код товару: 847386
Під замовлення
1981 Грн
  • Інформація по Grunhelm GJR624
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GJR624
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 33x28x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - відцентрова, потужність - 600 Вт, об'єм резервуару для жмиху - 1,2 л, об'єм резервуару для соку - 0.45 л, габарити - 33 х 27 х 20 см, вага - 2.8 кг, Колір - сріблястий

Опис Grunhelm GJR624

Соковичавниця вже давно стала для багатьох головним кухонним атрибутом. Її переваги гідно були оцінені людьми, що стежать за своїм здоров"ям, сім" ями з дітьми, а також власниками садових і дачних ділянок, які щорічно збирають багатий урожай.

Головна перевага такого пристрою полягає в можливості максимально швидко готувати свіжовижатий сік з будь-яких фруктів і овочів. Наприклад, щоб витиснути порцію улюбленого фреша, вам потрібно витратити не більше 1 хвилини.

Діаметр звантажувального отвору
У моделі використовується широкий завантажувальний жолоб, діаметром 65 мм, що дозволяє переробляти продукти цілком без попередньої нарізки. Така можливість сприяє значній економії часу і сил, особливо якщо мова йде про приготування великої кількості соку.

2 швидкості роботи
Соковичавниця оснащена 2-х швидкісним режимом роботи, для можливості переробляти фрукти і овочі різної щільності. Наприклад, для створення соку з груш, слив, гарбуза, ананасів, ківів та кабачків, буде достатньо першої швидкості. Друга, дозволить з легкістю впоратися з яблуками, морквиною, артишоками, буряком, картоплею та іншими щільними продуктами. За високу продуктивність відповідає електричний двигун потужністю в 600 Вт.

Конструкція корпусу
Соковичавниця виконана з високоміцної нержавіючої сталі, яка демонструє відмінну міцність і стійкість до корозії. Вона надійно захищена від зовнішніх механічних впливів і з легкістю витримує інтенсивні навантаження. Управляється техніка за допомогою поворотного перемикача, що знаходиться ліворуч на корпусі.

На нижній підставі корпусу передбачені спеціальні прогумовані ніжки, які забезпечують надійну стійкість на будь-якій поверхні. Також варто відзначити простоту у догляді. Всі задіяні в роботі деталі легко знімаються і миються під проточною водою, і також легко збираються.

Експлуатаційні якості
При виготовленні соку, рідина виходить окремо від м"якоті і потрапляє в 500 мл склянку. Маяк у свою чергу відлітає в 1200 мл контейнер для відходів.

Характеристики Grunhelm GJR624

Тип відцентрова
Також шукають для яблук
Потужність 600 Вт
Об'єм резервуару для жмиху 1,2 л
Об'єм резервуару для соку 0.45 л
Кількість швидкостей 2
Матеріал корпусу пластик
Особливості широкий жолоб для завантаження
Габарити 33 х 27 х 20 см
Вага 2.8 кг
Колір сріблястий