Соковижималка SATURN ST-FP0075

Код товару: 939777
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-FP0075
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-FP0075
  • Вага: 4.16 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - для цитрусових (цитрус-прес), потужність - 40 Вт, об'єм резервуару для жмиху - н/д, об'єм резервуару для соку - 1 л, Колір - білий

Опис SATURN ST-FP0075

Соковижималка Saturn ST-FP0075 - це класичний цитрус-прес, орієнтований на побутову експлуатацію. Його традиційна форма у вигляді глечика з конусом для тиску чудово виглядає в світлому прозорому пластику, а яскраві салатові елементи стали тією самою родзинкою, яка оживила загальну композицію.

Представлений вид соковижималки використовується виключно для віджиму соку з цитрусових. Будова цитрус-преса дозволяє відокремити сік від м'якоті і шкірки, не порушивши останню, в результаті чого сік не має неприємного гіркого присмаку. Дана модель має потужність 40 Вт, тому отримати достатню кількість напою не складе ніяких труднощів.

Соковижималка має зручний великий резервуар, обсяг якого становить 1000 мл. Маючи в запасі таку кількість соку, ви легко зробите смачний і корисний сніданок для своєї сім'ї або компанії друзів.

Продуманий носик. Глечик, в який надходить свіжовичавлений сік, має зручну в плані ергономіки форму, завдяки чому при розливі рідина ллється суцільний однорідний струменем. Коли ви зупинитеся, краплі не будуть стікати з носика.

Універсальний конус. У комплектації передбачений конус для тисняви. На нього одягають зрізаний навпіл фрукт, після чого за рахунок притиснення кришкою і швидких обертальних рухів з фрукта виходить сік. Представлений конус відмінно підходить для фруктів будь-яких розмірів: мандарини, лимони, грейпфрути та ін.

Зручна кришка. Щоб не притискати половинки цитрусів руками, виробник передбачив ергономічну кришку, якою накривається верхня частина соковижималки. Це робить процес вичавлювання соку більш гігієнічним і акуратним, бризки не розлітаються навколо. Кришка піднімається за допомогою важеля, розташованого над держаком.

Характеристики SATURN ST-FP0075

Виробник SATURN
Модель ST-FP0075
Артикул ST-FP0075
Тип для цитрусових (цитрус-прес)
Потужність 40 Вт
Об'єм резервуару для жмиху н/д
Об'єм резервуару для соку 1 л
Кількість швидкостей 1
Матеріал корпусу пластик
Колір білий