Кабель ZMI Braided USB-USB Type-C 0.3m Red (AL411) AL411 Red

Код товару: 1049717
Немає в наявності
  • Інформація по ZMI AL411 Red
  • Виробник: ZMI
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: AL411 Red

Опис Кабель ZMI Braided USB-USB Type-C 0.3m Red (AL411) AL411 Red

ZMI AL411 Type-C to USB PP Braided cable 30 cm - кабель передачі даних з зносостійкої плетеної оболонки, вбудованим підсвічуванням, зручним ремінцем і магнітним кріпленням. Призначений для зарядки і синхронізації даних між пристроями з роз"ємом USB Type-C (смартфони, планшети, зовнішні жорсткі диски) і комп"ютером.

Оболонка кабелю
Оболонка кабелю складається з міцного кевларового обплетення, яке запобіжить розтягуванню і зламу, а також не дасть проводу заплутатися.

Вбудована підсвітка
Вбудована підсвітка в роз"ємі USB-C дає м"яке світло, при якому легко знайти потрібний інтерфейс в темряві і підключиться до нього.

Завжди під рукою
Магнітне кріплення на кабелі передачі даних ZMI AL411 Type-C to USB PP Braided cable 30 cm дозволяє легко прикріпити його до столу або іншій поверхні з металевими елементами, коли кабель не використовується. Таким чином вирішується питання зберігання і легкого доступу до нього.

Зручне зберігання і транспортування
Ремінець на липучці дозволяє зафіксувати акуратно складений кабель, в такому компактному стані він не займає багато місця і його легко носити з собою в кишені або сумці.

Характеристики Кабель ZMI Braided USB-USB Type-C 0.3m Red (AL411) AL411 Red

Основные характеристики
Тип разъема USB - USB-C
Длина 0.3 м
Цвет Красный