Художній маркер Arrtx Спиртові Alp ASM-02SK 36 кольорів Відтінок шкіри (LC302208)

Код товару: 1112865
Під замовлення
2262 Грн
  • Інформація по Arrtx LC302208
  • Виробник: Arrtx
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Спиртові Alp ASM-02SK 36 кольорів Відтінок шкіри
  • Код виробника: LC302208
  • Вага: 0.74 кг.
  • Габарити: 20x13x13 см.
  • Короткий опис:

    корпус - пластиковий, поверхня для письма - папір, різнокольоровий

Опис Arrtx Спиртові Alp ASM-02SK 36 кольорів Відтінок шкіри

36 тілесних тонів: вибір унікальних кольорів тілесних тонів, що ідеально підходять для малювання фігур, портретів і розмальовки мультиплікаційних ролей. Кольорові маркери ALP 36 дають змогу із легкістю створювати різні стилі, ескізи та візерунки, працювати з більшістю творів мистецтва.

Чорнило на спиртовій основі: Високоякісне чорнило на спиртовій основі бездоганно змішується для досягнення гарних колірних ефектів навіть для початківців. Швидко висихає без плям і не залишає плям під час роботи. Набір обладнаний палітрою кольорів, яка допоможе вам визначити та записати фактичний колір маркерів.

Ручки-маркери з двома наконечниками: кожен маркер обладнаний широким наконечником-долотом і тонким наконечником. Подвійні наконечники можуть допомогти вам у роботі з більшістю витворів мистецтва. Подвійні наконечники для точного виділення й підкреслення, для малювання тонкими та грубими лініями, оброблення деталей або широкого покриття зони.

Два безбарвні блендери: надано 2 безбарвні ручки для створення ніжнішого кольору. Всі маркери Arrtx ALP з чудовим ефектом змішування. Їх можна використовувати для змішування кольорів, освітлення, попереднього замочування паперу. Ефект попереднього замочування може мати різну ефективність залежно від типу паперу.

Більш організовано, простіше зберігати: чудові маркери з дизайнерською пакувальною коробкою. Коли ви відкриваєте коробку, рухома сторона виконує функцію підставки на рівній поверхні. Є сітка для пакування маркерів і ручка для перенесення. Порожній ящик також можна використовувати для зберігання.

Зверніть увагу:

1. Через особливі характеристики спиртових маркерів колір маркерів може трохи відрізнятися залежно від типу використовуваного вами паперу, тому найкраще використовувати його на папері для маркерів.
2. Найкращий спосіб відкрити маркери: акуратно відкрутіть ковпачок маркера натомість, щоб застосовувати силу для відкриття.
3. Щоб запобігти випаровуванню чорнила, закрийте ручку відразу після використання.
4. Щоб гарантувати ефективність спиртових маркерів, ці маркери необхідно зберігати в горизонтальному положенні.
5. Оскільки сітка трохи туга, струсіть її вліво та вправо, щоб полегшити витягування маркерів.

Попередження про безпеку: не підходить для дітей віком до 3 років. Діти мають використовувати маркери під наглядом дорослих. Не кладіть маркери на сонці. Тримайте в тіні.

Комплектація: 34 маркери. Коробка для зберігання й перенесення.

Розмір: 112 х 172 х 110 мм.

Вага: 947 г.

Характеристики Arrtx Спиртові Alp ASM-02SK 36 кольорів Відтінок шкіри

Кількість одиниць в наборі, шт 36
Особливості двосторонній
Корпус пластиковий
Поверхня для письма папір
Колір різнокольоровий
Товщина лінії, мм 1-6
Накінечник конусоподібний