Порт-реплікатор HP 2013 UltraSlim Docking Station (D9Y32AA)

Код товару: 597780
Немає в наявності
  • Інформація по HP D9Y32AA
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 2013 UltraSlim Docking Station
  • Код виробника: D9Y32AA
  • Вага: 1.55 кг.
  • Габарити: 42x20x10 см.
  • Короткий опис:

    HP

Опис HP 2013 UltraSlim Docking Station

Порт-реплікатор HP 2013 UltraSlim Docking Station (D9Y32AA)Розроблений спеціально для ультратонких ноутбуків HP EliteBook, ультратонка док-станція HP дозволяє розширити можливості відображення, мережевий роботи і підключення пристроїв. Це забезпечує підвищення продуктивності протягом всього дня - і все цього завдяки простий висувною док-станції, управління якою здійснюється одним натисканням.
функціїЧотири порти USB 3.0 забезпечують можливість для високошвидкісного підключення часто використовуваних USB-пристроїв. Завдяки наявності порту USB 3.0 скорочується час передачі даних (в порівнянні з протоколом USB 2.0). Це двонаправлений порт, і для нього передбачена зворотна сумісність з портом USB 2.0.
Порти DisplayPort і VGA забезпечують сумісність із застарілими і новими відеопристроїв на ваш вибір, а порт Ethernet / LAN дозволяє використовувати Інтернет.Роз'єми для навушників і мікрофону підтримують мультимедійну зв'язок і відеоконференції.

Хьюлетт-Пакард (анг. Hewlett-Packard) - найбільший американський виробник, генеральний офіс якого розміщений в Каліфорнії, в Пало-Альто. HP народилася в 1939 році. Її творці - випускники Стенфордського університету У. Хьюлетт і д. Паккврд. Вони задумали виробляти тестуючі і вимірюють пристрою.
Сьогодні HP-найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу.
У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку проізводства.В її виробництві зайнято 150 000 працівників, оборот компанії за рік - понад 107 мільярдів доларів. Такі показники говорять про те, що компанія HP є найбільшою в світі компанією, що створює продукти в сфері інформаційних технологій.

Характеристики HP 2013 UltraSlim Docking Station

Основні
Тип Док-станція для ноутбука
Підключення USB
Сумісність UltraSlim до серії EliteBook 1040/820/840/850/9470m/Revolve
Роз`єми
USB 3.0 ✔ 4 шт
Ethernet
DisplayPort ✔ 2 шт
Мікрофон
Навушники
Фізичні
Колір чорний
Вага 760 г