Порт-реплікатор Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock (40AF0135EU)

Код товару: 883374
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo 40AF0135EU
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock
  • Код виробника: 40AF0135EU
  • Вага: 0.81 кг.
  • Габарити: 264x88x165 см.
  • Короткий опис:

    Lenovo

Опис Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock

Порт-реплікатор Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock (40AF0135EU)Вибираючи техніку, ми не завжди до кінця розуміємо всі сфери її застосування. Передбачити які додаткові пристрої нам можуть знадобитися і відповідно, скільки і які саме порти нам потрібні практично неможливо. Та й не потрібно, адже портів, як відомо багато не буває і якщо ви використовуєте свій ноутбук на повну, то для чого-небудь обов'язково не вистачатиме місця.
Порт-реплікатор Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock (40AF0135EU) - це універсальний пристрій, призначений для ноутбуків без механічних докових з'єднань. Док станція Lenovo може забезпечувати виведення зображення найвищої якості, а також швидке і максимально просте підключення до будь-яких периферійних пристроїв для повсякденних робочих і не тільки завдань.
Порт-реплікатор Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock (40AF0135EU) підвищує продуктивність ноутбуків і планшетів Lenovo USB-C за допомогою USB-C-з'єднання, а також ноутбуків попереднього покоління через адаптер USB-C до USB-A. Забезпечує подвійний дисплей UHD 4K з портами DP і HDMI. Можливість завантаження PXE, Wake-On-Lan із сплячого режиму і пропуск через MAC-адреси.
Порт-реплікатор відрізняється від повноцінної док-станції компактністю: він лише розширює набір портів, і в ньому немає місця для установки додаткових акумуляторів або накопичувачів. Як правило, у кожного виробника є власний варіант роз'єму для підключення док-станції або порт-реплікатора, тому якщо вам потрібно такий пристрій, найкраще звернути увагу на модель під тією ж маркою, що і ваш ноутбук.

Характеристики Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB A Dock

Основні
Тип Док-станція для ноутбука планшетов
Підключення USB -C
Роз`єми
USB 2.0 ✔ 2
USB 3.0 ✔ 3
HDMI ✔ 2
Ethernet ✔ 10/1000
DisplayPort ✔ 2
Навушники ✔ Combo Jack
Інші USB Type C Gen2