Карта онлайн поповнення Sony PlayStation Plus: Подписка на 3 месяца Конверт (9813347)

Код товару: 951008
Немає в наявності
  • Інформація по SONY 9813347
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Австрія
  • Модель: PlayStation Plus: Подписка на 3 месяца Конверт
  • Код виробника: 9813347
  • Вага: 0.01 кг.
  • Габарити: 15x1x9 см.
  • Короткий опис:

    Платіжна картка для Playstation Plus х-місячна підписка підходить тільки для українських облікових записів (регіон Україна)!, платформа - PlayStation 4

Опис SONY PlayStation Plus: Подписка на 3 месяца Конверт

Вступайте в гру й приєднуйтесь до PlayStation Plus, щоб насолоджуватися мережевими режимами, іграми місяця для PS4, ексклюзивними знижками на ігри у PlayStation Store та іншим.
Особливості PlayStation Plus
Гра по мережі на PS4
Отримайте ще більше задоволення від своїх улюблених ігор. Станьте лідером команди, що перемогла, знищте ворога або вирушайте у захопливі пригоди з вірними союзниками. PlayStation Plus – єдиний спосіб грати в ігри для PS4 по мережі.
Ігри місяця
Підписка PlayStation Plus дає можливість завантажувати дві гри для PS4 щомісяця. Заповніть прогалини у своїй ігровій колекції кращими іграми, серед яких Destiny 2, God of War III Remastered, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain та багато інших.
Ексклюзивні пропозиції та знижки
Передплатникам PlayStation Plus дістаються найкращі та найвигідніші пропозиції у PlayStation Store, де вони також можуть користуватися додатковими знижками на продукти з уже зниженою ціною або товари розпродажу.
Центр PlayStation Plus
Отримуйте доступ до меню PlayStation Plus прямо з головного екрана вашої PS4 й знаходьте все, що необхідно, щоб витягти всі переваги з вашої підписки.
Хмарне сховище
Зберігайте свої досягнення в іграх для PS4 у хмарному сховищі, щоб продовжувати свої пригоди з того ж місця, де ви зупинилися – навіть якщо ви граєте на консолі друга або на ще одній PS4 чи PS4 Pro у себе вдома.

Характеристики SONY PlayStation Plus: Подписка на 3 месяца Конверт

Важливо Платіжна картка для Playstation Plus х-місячна підписка підходить тільки для українських облікових записів (регіон Україна)!
Тип карти карта
Країна Україна
Термін дії 3 місяці
Платформа PlayStation