Каструля Kela Kerros 1.0 л (11549)

Код товару: 1009479
Під замовлення
2118 Грн
  • Інформація по Kela 11549
  • Виробник: Kela
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Kerros 1.0 л
  • Код виробника: 11549
  • Короткий опис:

    1 л, кругла, Kerros, алюміній, можна мити в посудомийній машині, чорний

Опис Kela Kerros 1.0 л

Каструля з кришкою KELA Kerros з литого алюмінію з 3-шаровим антипригарним покриттям Greblon-Non-Stick-C3 + від компанії Weilburger (Німеччина). Дане покриття відоме своїми видатними антипригарні властивості, високою стійкістю до стирання і подряпин. Товщина стінок - 2 мм, дна - 5 мм. Прозора скляна кришка з ручкою з нержавіючої сталі захищає від втрати тепла і дозволяє контролювати процес приготування. Каструля підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Можна використовувати в духовці при нагріванні до 180 ° С. Каструлі KELA Kerros можна мити в посудомийній машині. Висота - 8 см. Діаметр - 16 см. Обсяг - 1 л.

Детальний опис КАСТРЮЛИ З КРИШКОЮ KELA KERROS (1,0 Л)
Без каструлі на кухні важко обійтися. Щодня господині готують в них обіди, кип’ятять воду для певних цілей або просто зберігають в них продукти в холодильнику. Тому каструля для щоденного використання повинна бути якісною, зручною і практичною, адже недарма французи кажуть «хороша каструля - запорука гарного обіду».

Німецький виробник посуду і начиння для кухні KELA, представляє стильну і практичну каструля з кришкою KELA Kerros з литого алюмінію з 3-шаровим антипригарним покриттям Greblon-Non-Stick-C3 + від компанії Weilburger (Німеччина). Дане покриття відоме своїми видатними антипригарні властивості, високою стійкістю до стирання і подряпин. Їжа, в каструлі з таким покриттям, не пригорає, готується швидко і не вимагає особливого догляду. Уже після першого використання ви будете дивуватися, як могли обходитися без каструлі KELA Kerros раніше. Товщина стінок - 2 мм, дна - 5 мм. Каструля швидко нагрівається і довго тримає тепло, заощаджуючи енерговитрати. Прозора скляна кришка зі зручною ручкою з нержавіючої сталі захищає від втрати тепла і дозволяє контролювати процес приготування. Каструля підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Можна використовувати в духовці при нагріванні до 180 ° С. Каструлі KELA Kerros можна мити в посудомийній машині. Висота - 8 см. Діаметр - 16 см. Обсяг - 1 л.

Характеристики Kela Kerros 1.0 л

Матеріал алюміній
Сумісність з плитами електричні плити
Кришка скло
Форма кругла
Серія Kerros
Об'єм 1 л
Діаметр 16 см
Висота 8 см
Тип внутрішнього покриття Greblon C3+
Особливості можна мити в посудомийній машині
Колір внутрішнього покриття чорний
Колір чорний