Ківш Ringel Pesto 1.6 л (RG-4137-18)

Код товару: 1041920
Під замовлення
661 Грн
  • Інформація по Ringel RG-4137-18
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Pesto 1.6 л
  • Код виробника: RG-4137-18
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 25x10x10 см.
  • Короткий опис:

    Форма - кругла, Pesto, 1.6 л, 18 см, Матеріал - алюміній, скло, отвір на кришці для виходу пара, темно-зелений, Вага - 1.044 кг

Опис Ringel Pesto 1.6 л

Ringel — бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка Ringel — приклад найліпшого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренда Ringel — ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

Ringel — залізний характер, неперевершений смак!

Ringel поєднав найкращий досвід, сучасні технології й актуальні тенденції у галузі виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є й буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду Ringel повністю задовольняє потреби в посуді та приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ Ringel витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дає змогу самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні

Торгова марка Ringel вперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.

Виготовлений із кованого алюмінію, ківш Ringel Pesto має стінки завтовшки 3.2 мм, що забезпечує міцність, надійність і чудову теплопровідність по всій конструкції. Сучасне антипригарне покриття гарантує приготування їжі без підгорання та прилипання.

Зручна та практична конструкція

Завдяки тому, що ківш Ringel виготовлений із товстостінного алюмінію, він має цілу низку істотних переваг: не боїться високотемпературного нагріву, не деформується, має легку вагу, чудово розподіляє тепло в рівній мірі по всій робочій поверхні.

Антидеформаційний індукційний диск

Антидеформаційний індукційний диск підсилює конструкцію дна ковша та робить його універсальним посудним рішенням, забезпечуючи можливість використання на всіх типах варильних поверхонь, включно з індукційними плитами.

Німецька якість антипригарного покриття

В цій серії використано мармурове антипригарне покриття Marble, новітні матеріали та сучасні технологічні процеси дали змогу домогтися стійкості та довговічності мармуру. Тришарову антипригарне покриття не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.

Кришка з термостійкого скла з клапаном для виходу пари

Кришка ковша Ringel виготовлена з міцного та стійкого до високих температур скла, завдяки чому можна спостерігати за приготуванням їжі, не знімаючи кришки з ковша. Крім того, додаткову зручність забезпечує наявність у кришці клапана для виходу пари.

Ручка з бакеліту з Soft-Touch покриттям

Зручна бакелітова ручка з м'яким покриттям Soft-Touch надійно захищає руки від опіків і запобігає вислизанню ковша навіть із вологих рук. Додаткова кольорова вставка підкреслює дизайн.

Алюмінієвий ківш від Ringel з антипригарним покриттям чудово підходить для щоденного приготування каш і крем-супів. Мармурове покриття в серії Pesto забезпечить вам чудовий результат із мінімальною кількістю олії: без пригорання та прилипання.

Характеристики Ringel Pesto 1.6 л

Сумісність з плитами електричні плити
Кришка скло
Форма кругла
Об'єм 1.6 л
Діаметр 18 см
Тип внутрішнього покриття Marble Coating
Матеріал ручки бакеліт
Особливості отвір на кришці для виходу пара
Колір темно-зелений
Вага 1.044 кг
Серія Pesto
Матеріал алюміній