Гейзерная кофеварка Ringel Barista 150 мл на 3 чашки RG-12100-3

Код товару: 929778
Немає в наявності
  • Інформація по Гейзерная кофеварка Ringel Barista 150 мл на 3 чашки RG-12100-3
  • Виробник:
  • Модель: Barista 150 мл на 3 чашки
  • Код виробника: RG-12100-3
  • Короткий опис:

    150 мл, Количество порций - 3, 175 х 118 х 96 мм, 352 г

Опис Гейзерная кофеварка Ringel Barista 150 мл на 3 чашки RG-12100-3

Існує багато способів приготування кави. Один із них - за допомогою гейзерної кавоварки. Напій кавовий буде готовий буквально протягом декількох хвилин. Легкість і простота використання гейзерних кавоварок BARISTA від RINGEL, у двох найпопулярніших об'ємах на 3 чашки (150 мл) і 6 чашок (300 мл), дозволять будь-якому любителю кави насолоджуватися улюбленим напоєм у будь-який час. Строгий дизайн кавоварки впишеться в дизайн будь-якої кухні.


КОРПУС ІЗ БЕЗПЕЧНОГО ХАРЧОВОГО АЛЮМІНІЮ


Кавоварка швидко нагрівається і прискорюється час приготування вашого улюбленого напою. Легкість алюмінію забезпечує зручність у користуванні кавоваркою. Зовнішнє покриття термостійкою фарбою зберігає корпус від забруднень.


РУЧКА З ПЛАСТИКА


Ручка на кришці і на корпусі виготовлена ​​з пластику, що дозволяє безпечно, без опіків, користуватися кавоваркою навіть без додаткових аксесуарів.


ЛАТУННИЙ КЛАПАН НА КОРПУСІ


Клапан забезпечує потрібний для приготування напою тиск і відведення зайвої пари, у разі занадто щільного розміщення меленої кави у воронці.


ВОРОНКА З АЛЮМІНІЮ


Воронка виготовлена ​​з харчового алюмінію, що забезпечує відсутність додаткового смаку у вашій каві. Додаткове сито та ущільнювач із силікону забезпечує чистоту приготованого напою.

Гейзерні кавоварки BARISTA від RINGEL можна використовувати на будь-яких варильних поверхнях крім індукційних. Рекомендується ручне миття кавоварки без зайвих хімічних засобів. Догляд не вимагає великих зусиль, досить промити під струменем води всі деталі кавоварки. Використовуйте під час приготування конфорку за розміром відповідним дну кавоварки, щоб уникнути оплавлення ручки на корпусі.


Етапи приготування кави в гейзерній кавоварці:


  • У нижню частину кавоварки наливаємо води до клапана.

  • Вставляємо лійку, в яку накладаємо мелену каву. Не треба утрамбовувати її. Кількість залежить від того наскільки насиченим ви хочете отримати напій.

  • Нагвинчуємо верхню частину кавоварки і ставимо готовий до приготування посуд на конфорку, що підходить за розміром.

  • Протягом декількох хвилин вода в нижній частині закипить і під впливом тиску пройде через мелену каву у верхню частину кавоварки.

  • Акуратно розливаємо напій у чашки і насолоджуємося ароматною і смачною кавою

  • RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні


    Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


    RINGEL - залізний характер, блискучий смак!


    RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


    Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.


    Торгова марка RINGEL уперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.


     

    Характеристики Гейзерная кофеварка Ringel Barista 150 мл на 3 чашки RG-12100-3

    Серія Barista
    Тип кавоварка
    Об'єм, л Менше 2
    Матеріал Алюміній
    Матеріал ручок Пластик
    Наявність свистка Ні
    Сумісність з індукцією Ні
    В упаковці Так
    Артикул RG-12100-3