Електрочайник Rotex RKT10-A

Код товару: 814439
Немає в наявності
  • Інформація по Rotex RKT10-A
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: RKT10-A
  • Вага: 0.85 кг.
  • Габарити: 24x19x19 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.8 л, 1500 Вт, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Кришка - незнімна, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex RKT10-A

Електрочайник Rotex RKT10-A - проста і зручна в експлуатації модель, яка має тільки необхідні функції. Rotex RKT10-A зуміє прекрасно впоратися зі своїм основним завданням, гарантуючи швидке закипання 1,8 л води, адже його потужність складає 1500 Вт.

Конструкція передбачає наявність прихованого дискового нагрівального елементу з покриттям і нержавіючої сталі. Крім цього, в такому чайнику є індикатор включення, блокування кришки, ефективний захист від перегріву, система автоматичного вимкнення, що спрацьовує при закипанні чайника і відсутності в ньому води. До переваг Rotex RKT10-A можна також віднести його зовні привабливий дизайн і невимогливість у догляді.

Rotex - це українська торгова марка, що з'явилася на ринку побутової техніки в 2005 році. Rotex починала свою роботу з дрібної побутової техніки (чайники, соковижималки, м'ясорубки ін.).

Товари даної ТМ заявили про себе як про якісну продукцію, має доступну ціну. Зараз лінійка товарів Rotex зросла в багато разів. В асортимент ТМ увійшли і телевізори, і кухонна техніка, і кліматична техніка, і праски, і фени, і великогабаритна побутова техніка та багато іншого. Тобто, коротко кажучи, все те, що покликане полегшити домашню працю і зробити побут найбільш комфортним.

Характеристики Rotex RKT10-A

Тип звичайний
Об'єм 1.8 л
Споживана потужність 1500 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Кришка незнімна
Обертання на 360° є
Захист від перегріву
Особливості світловий індикатор
Автовідключення при закипанні води є
Довжина кабелю 0.52 м
Країна реєстрації бренду Україна
Габарити (ВхШхГ) 22 х 22 х 18 см
Габарити в упаковці (ВХШХГ) 23.5 х 19 х 23.5 см
Вага 0.92 кг
Вага в упаковці 1.029 кг
Колір чорний