Електрочайник Rotex RKT73-G

Код товару: 531369
Немає в наявності
  • Інформація по Rotex RKT73-G
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: RKT73-G
  • Вага: 1.1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1 л, 1500 Вт, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Фільтр від накипу - зйомний, Кришка - незнімна, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex RKT73-G

Електрочайник Rotex RKT73-G - це стильний помічник на Вашій кухні. Без особливих зусиль і за лічені хвилини Ви закип'ятіть воду для чаю, кави, страв швидкого приготування з мінімальними витратами електроенергії. Унікальні технічні характеристики суттєво полегшать Вашу повсякденне життя. З особливостей варто виділити такі, як світловий індикатор роботи, поворот на підставці на 360°, ергономічна ручка, а також автоматичне відключення при закіпанні води і захист від перегріву. 
Електрочайник Rotex RKT73-G (RKT73-G) володіє чудовими технічними характеристиками, що забезпечують зручність використання. Завдяки поєднанню сучасних технологій та високоякісних екологічно чистих матеріалів, кип'ятіння води стало швидким, простим і безпечним. Винятковий дизайн чайника дозволить Вам прикрасити будинок. Корпус електрочайника виконаний з нержавіючої сталі. Завдяки градуюванні, яка нанесена на поверхні чайника, Ви зможете закип'ятити необхідний обсяг води.

Характеристики Rotex RKT73-G

Тип звичайний
Об'єм 1 л
Споживана потужність 1500 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Фільтр від накипу зйомний
Кришка незнімна
Обертання на 360° є
Захист від перегріву
Автовідключення при закипанні води є
Довжина кабелю 0.7 м
Країна реєстрації бренду Україна
Габарити (ВхШхГ) 21 х 20.5 х 15 см
Габарити в упаковці (ВХШХГ) 21.5 х 16 х 22 см
Вага 0.6 кг
Вага в упаковці 1.1 кг
Колір чорний