Електрочайник Saturn ST-EK8032 New

Код товару: 741175
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-EK8032 New
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-EK8032 New
  • Вага: 1.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - термопот, об'єм - 3 л, 800 Вт, нержавіюча сталь, Індикатор рівня води - є, Кришка - незнімна, 2.5 кг, Колір - нержавіюча сталь

Опис SATURN ST-EK8032 New

Пропонуємо вашій увазі стильний і надійний електрочайник Saturn ST-EK8032 New, обсяг якого становить 2,5 літра. Це зручний у використанні прилад, який відповідає сучасним вимогам і володіє всіма необхідними функціями. Модель відрізняється високою надійністю, корпусом з олов'яним покриттям і красивим дизайном.

Цей термопот з корисним об'ємом 2,5 літра і потужністю 800 Вт максимально комфортний у використанні. В ньому є функція повторного кип'ятіння, що дозволяє вам повторно закип'ятити охололу воду і функція підтримки температури 85-90°C.

Для максимальної безпеки у використанні в цій моделі є автовимкнення, захист від перегріву, індикатор води і блокування включення при відсутності води. Управління цим пристроєм кнопкове, тому просте і доступне абсолютно для всіх. Все це гарантує повну безпеку при його експлуатації.

Купивши електрочайник SATURN, Ви отримаєте якісний і безпечний продукт. Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайняти гідне місце на ринку серед конкурентів.

Характеристики SATURN ST-EK8032 New

Тип термопот
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Особливості повторне кип'ятіння
Об'єм 3 л
Споживана потужність 800 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Індикатор рівня води є
Кришка незнімна
Захист від перегріву
Вага 2.5 кг
Колір нержавіюча сталь