Електрочайник SATURN ST-EK8425Black with Blue

Код товару: 796007
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-EK8425Black with Blue
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ST-EK8425Black with Blue
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.7 л, 2200 Вт, пластик, Індикатор рівня води - є, Фільтр від накипу - зйомний, Кришка - незнімна, 20 х 17 х 16 см, 0.9 кг, Колір - чорний

Опис SATURN ST-EK8425Black with Blue


Чайник Saturn ST-EK8425 має стильне зовнішнє оформлення, подібний дизайн користується великою популярністю серед молоді і покупців середнього віку.

Наявність фільтр від накипу в моделі Saturn ST-EK8425 дозволяє здійснювати постійний контроль за чистотою використовуваної води.

Завдяки своїм особливостям цей електрочайник здатний стати незамінним помічником на кухні. Прихований дисковий нагрівальний елемент з нержавіючої сталі потужністю 2200 Вт забезпечує швидкий нагрів води і легкість очищення від накипу.

Для безпечної експлуатації в чайнику реалізовані функція автоматичного відключення при закипанні, система захисту від перегріву і функція блокування від включення без води.

Лаконічний дизайн чайника буде привабливо виглядати в лобом інтер'єрі. Його корпус виготовлений з білого термостійкого пластику зі вставками сірого кольору. Шкала рівня води, кришка з фіксатором, світловий індикатор роботи, відсік для намотування шнура, знімний фільтр від накипу і підставка з можливістю обертання центральної контактної бази на 360 градусів гарантують зручність у повсякденній експлуатації приладу.

Техніка ТМ Saturn – це широкий асортимент продукції з високими технічними характеристиками за доступною ціною. Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайняти гідне місце на ринку серед конкурентів.

Характеристики SATURN ST-EK8425Black with Blue

Виробник SATURN
Модель ST-EK8425Black with Blue
Артикул ST-EK8425Black with Blue
Тип звичайний
Об'єм 1.7 л
Споживана потужність 2200 Вт
Матеріал корпусу пластик
Тип нагрівального елементу прихований (диск)
Індикатор рівня води є
Фільтр від накипу зйомний
Кришка незнімна
Обертання на 360° є
Захист від перегріву
Автовідключення при закипанні води є
Габарити (ВхШхГ) 20 х 17 х 16 см
Вага 0.9 кг
Колір чорний