Електрочайник Scarlett SC-EK21S25

Код товару: 803360
Немає в наявності
  • Інформація по Scarlett SC-EK21S25
  • Виробник: Scarlett
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: SC-EK21S25
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 20x20x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.5 л, 1350 Вт, нержавіюча сталь, Колір - чорний, нержавіюча сталь

Опис Scarlett SC-EK21S25

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S25

З електрочайника починається ранок кожної людини. Це незамінний і необхідний електроприлад, який дозволяє заощадити кілька хвилин на себе або на сон. У кожному будинку є електрочайник, кожен вибирає його з особливими вимогами: обсяг води, час закипання, бренди і функції.

Дуже елегантно на кухні буде виглядати чайник SCARLETT SC-EK21S25, він впишеться в будь-який інтер'єр і прикрасити кухонний простір. Нагрівальний елемент з нержавіючої сталі, потужність 1350 Вт, об'єм 1.5 літра дозволять напоїти ароматним чаєм велику сім'ю або велику компанію за лічені хвилини. Чайник функціональний і простий в експлуатації.

Кнопка вимкнення спрацьовує при повному підігріві води, що дозволяє користуватися приладом і бути впевненим в цілковитій безпеці. У чайнику SCARLETT SC-EK21S25 є знімний фільтр від накипу, що дозволяє зменшити час по догляду за ним. Такий чайник може прослужити дуже багато років і завжди радувати своєю досконалістю і якістю приготованих гарячих напоїв.

ТМ Scarlett з'явилася в 1996 році і з тих пір пройшла шлях до лідера бізнесу в області створення і продажу домашньої побутової техніки. Компанія сформулювала свої завдання як безперервне вдосконалення якості створюваного продукту, грамотна політика маркетингу, максимальне задоволення запитів кінцевого користувача.

Характеристики Scarlett SC-EK21S25

Тип звичайний
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Об'єм 1.5 л
Споживана потужність 1350 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Захист від перегріву
Колір чорний